DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:27

Cod Mobile Sistem Gereksinimleri

Cod Mobile Sistem Gereksinimleri

Call of Duty bilindiği üzere uzun yıllar bilgisayarlarımızdan eksik olmadı. Başlangıcından son oyununa kadar her oyunu baştan sona bitirenlerimiz hiç de az değil. Teknolojinin gelişmesiyle beraber ise bilgisayarlarımızda oldukça sevdiğimiz bu oyun elimizde taşıdığımız mobil telefonlara kadar girdi. Öyle ki bilgisayardan COD oynayan ve buna rağmen bu oyunu telefonlarına da indiren kişilerin sayısı son zamanlarda oldukça arttı. Hal böyle olunca oyuncular da telefonlar için olan Call of Duty’nin sistem gereksinimlerini merak ettiler. Çünkü tahmin edileceği üzere bilgisayar ile telefon üzerinde sistem gereksinimleri aynı değil. Peki, Cod Mobile Sistem Gereksinimleri nelerdir? Herhangi bir android telefon bu gereksinimleri karşılayabilir mi? Telefona yüklendikten sonra herhangi bir kasılma yaşanır mı? Tüm bu soruların cevabı makalemizin devamında sizler için ayrıntıları ile açıklanmıştır.

Cod Mobile Minimum Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Snapdragon 625 veya Adreno 506 ve 3 GB RAM içeren bir akıllı telefona sahip olmanız gerekmektedir.
  • Bu telefonda oyunu 30 FPS hızında oynayabilmeniz mümkündür.
  • Bunun için telefonunuzda en az 2,6 GB depolama alanı olması gerekmektedir.
  • Oyunu oynarken telefonunuzda kasılmalar meydana geliyorsa ve aşırı ısınma yaşanıyorsa arka planda uygulama bırakmamanız ve oyunu o şekilde oynamanız tavsiye edilmektedir.

Oyunu yukarıda belirtmiş olduğumuz özelliklere sahip olan tüm telefonlar rahatlıkla kaldırabilir. Ancak bu gereksinimleri karşılamayan telefonlarda maalesef bu oyunu oynayabilmek mümkün değildir. Cod Mobile Minimum Sistem Gereksinimleri yukarıdaki gibidir ve bu özellikler telefonla kasmadan ve ısınma problemi yaşamadan COD Mobile oynamanıza olanak verecektir. Eğer oyunu daha performanslı bir telefonda oynarsanız FPS değeri de yüksek olacaktır. Ayrıca geniş ekranlı telefonların COD için daha iyi performanslar sağladıkları bilinmektedir. En az 6 inç ve üzeri telefonunuz varsa siz de bu oyunun keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Telefon ekranınız küçük ise ancak telefonunuz sistem gereksinimlerini karşılıyorsa bunun için telefonu değiştirmenize gerek yoktur. İnternette ya da telefoncularda satılan merceklerden satın alarak siz de telefonu büyütebilir ve bu sayede grafikleri ya da oyun içi ekran görüntülerini daha net görebilirsiniz.