DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:56

Corki Rün S13 – Corki Rün Build

Corki Rün S13 – Corki Rün Build

Lol’ün en sevilen karakterleri genellikle dış görüntüsü güzel olan ve özellikleri sağlam olan şampiyonlardır. Özellikle şampiyonlarla ilgili counterlar ve rünler sıklıkla merak edilmektedir. Bir şampiyonun hangi karakterler karşısında zayıf hangileri karşında güçlü olduğu oldukça merak edilen bir konudur. Bunun yanında son zamanlarda oldukça önem arz eden bir diğer konu da şampiyonların rünleridir. Çünkü bu rünlerde tıpkı counterlar gibi oyuncular tarafından merakla takip edilmekte ve tercihlerini yönlendirmektedir. Biz de bu bağlamda Corki Rün S13 – Corki Rün Build konusunu sizler için masaya yatıracağız. Ayrıca bu ayrıntılı bilgilendirme öncesinde gelin birlikte Corki’nin efsane hikâyesini öğrenelim.

Corki

Gözüpek bir bombacı olarak bilinen Corki,  için hiçbir şey ile takas etmeyeceği 2 özellik bulunmaktadır. Bunlar; uçmak ve ihtişamlı bıyığıdır. Bandle şehrinden ayrılarak Pilvoter’e yerleşen ve burada bulmuş olduğu harika tertibatlara gönlünü kaptıran Corki, kendisini uçan makineler geliştirmeye adamıştır. Ayrıca bu görev sonrası Çığırtkan Tizyılanlar savunma gücüne de öncülük etmeye başlayan Corki, sonradan memleketi bellediği şehrin göklerinde devriye atmaya başlamıştır. Ayrıca şampiyonumuzun esaslı bir füze salvosunun çözemediği hiçbir sorunla karşılaşmaması da oldukça önemlidir.

Corki Rünleri

  1. Corki, İlham bazında incelendiğinde İlk Vuruş rününün oyuncular tarafından %100 oranında tercih edildiği bilinmektedir.
  2. Aynı şekilde sihirli pabuçlar ise %93 gibi oldukça yüksek bir seviye ile tercih edilmektedir.
  3. İsabet bazında tercih edilen diğer rünler ise %61 minyon uçuran, %92 Kozmik Sezgi ve %39 oranlı Peksimet Teslimatı’dır.
  4. Şampiyonumuzu Azim bazında incelediğimizde ise Aşırı Büyüme’nin oyuncular tarafından %68 oranında seçildiğini görüyoruz.
  5. Bir şampiyona hasar vermesi akabinde isabet alan 3 yeteneğin 30 ila 60 daha az hasar verdiği Kemik Zırh rünü ise oyuncular tarafından %60 oranında tercih edilmektedir.
  6. Şampiyonumuz için Gözü Kara rünü ise oyuncular arasında %32 oranında tercih edilmektedir.

Görüldüğü üzere Corki rünleri oldukça stratejik ve önemlidir. Siz de yazımızda ayrıntılarıyla bahsetmiş olduğumuz rünleri tercih edilme oranlarına göre seçerseniz maçları kazanma ihtimaliniz daha da artacaktır.