DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:56

Darius Rün S13 – Darius Rün Build

Darius Rün S13 – Darius Rün Build

Oyuncular arasında en popüler oyun hangisi dense ve bununla ilgili bir liste hazırlansa hiç şüphesiz Lol en üst sıralarda yer alacaktır. Oyuna olan ilginin sürekli artması ve her yaştan oyuncuyu bünyesinde barındırması karakterlerin sürekli yenilenmesi ve güncellenmesinden kaynaklanmaktadır. Oyundaki karakterler sitemizde hem rün hem de counter bazında incelenmektedir. İlk olarak Darius’un hikayesine değinerek hangi özelliklere sahip ve mitolojik geçmişe hangi evrelerden geçmiş bu konulara değineceğiz. Sonrasında ise Darius Rün S13 – Darius Rün Build konusu hakkında bilgilendirme yaparak makalemizi sonlandıracağız.  İlk olarak birlikte Darius’un hikayesini öğrenelim.

Darius

Darius'tan Noxus ordusunun savaşta bilenmiş en korkunç komutanı olarak bahsetmek yanlış bir tabir olmaz. Mütevazı geçmişinin üzerinde yükselip Noxus'un Eli mertebesine kavuşan Darius, çoğunluğu Noxus'lu olan imparatorluğun düşmanlarını gözünü bile kırpmadan perişan etmektedir. Darius aynı zamanda davasının haklılığından hiçbir zaman şüphe etmeyen bir kahramandır. Şampiyonumuz, baltasını kaldırdı mı asla tereddüt etmeden indirmekte ve Trifaria Lejyonu'nun liderine karşı gelenler ondan merhamet bekleme gafletine bile düşmemektedir. Darius’un bu özellikleri oyuncuların şampiyonu oldukça sık tercih etmesine neden olmaktadır.

Darius Rünleri

  1. Darius’a İsabet bazında baktığımızda Zafer rünü %100 tercih edilmektedir.
  2. Aynı isabet bazında tercih edilmesi bir hayli yüksek olan diğer rün ise %94 oranıyla Yenilmez ve aynı orana sahip Son Direniş’tir.
  3. Efsane Çeviklik özelliği de Darius için % 74 gibi oldukça ideal tercih edilen rünler arasındadır.
  4. Azim bazında Darius’u incelediğimizde ise Kemik Zırh özelliğinin %54 seviyesinde tercih edildiğini görüyoruz.
  5. Aynı şampiyon için %86 oranında tercih edilen Gözü kara rünü de Darius için oldukça önem arz etmektedir.
  6. Görüldüğü gibi Darius’un Azim ve İsabet bazında rünleri ve tercih edilme oranları kullanıcı tercihlerini de bir hayli etkilemektedir.

Bu yazımızda sizlere Darius rünleri hakkında bilgilendirme gerçekleştirdik. Bu kahramanın rünlerinin hangi oranda tercih edildiği oyuncuların oldukça dikkatini çekmektedir. Bu yüzden makalemizde yer alan istatistikleri incelemenizi ve tercih edilme oranına göre seçmenizi öneriyoruz.