DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:32

Diana CT S13 - Diana Counterları S13

Diana CT S13 - Diana Counterları S13

Diana bir LoL oyunu karakteridir. Lol oyunu da 2009 yılından bu yana dünyada stratejik  ir video oyunu olarak önemli bir yer edinmiştir. Lol oyunundaki bu karakterleri yenmek için çaba göstermelisiniz. Ancak bu çabayı yanlış aldığınız karakterle göstermeye çalışırsanız işiniz bir hayli zor olacaktır. Onun yerine Diana CT S13 - Diana Counterları S13 alarak çabanız olumlu sonuçlanacaktır.

Diana

Diana'ya rakip olduğunuzda Q yeteneğinden kaçmalısınız. Çünkü E yeteneğinin bekleme süresi sıfırlanır. Dolayısıyla kaçmak daha zor hale geliyor. Takasa gireceğiniz zaman da W yeteneğinin kalkan süresinin bitmesini beklemelisiniz. Pasifi sebebiyle her üçüncü vuruşu daha fazla vurur. Minyonlardan iki yük alırlar ve üçüncüyü size vurmak ister.

Diana Counterları

  1. Zed
  2. Talon
  3. Kha'Zix
  4. Karthus

Zed: Rakibinin canı düşükse Zed'in ona yaptığı saldırılar ek büyü hasarı verir. Gölgeleri ile birlikte shuriken fırlatma özelliği vardır. Bu shurikenler de rakipte hasar bırakır. Zed gölgeleriyle birlikte aynı yeteneği kullandığında ve hedefi tutturduğunda Zed enerji kazanıyor.

Talon: Hançerlerini rakibe karşı savurur ve onları biçer. Bıçaklar aynı zamanda dönerken de hasar bırakır. Talon birçok yüzeyden ve şekilden atlayarak geçebilir. Ayrıca bıçaklarıyla çember oluşturduktan sonra görünmez bir duruma gelir. Bu durumun bir avantajı da hareket hızı kazandırması.

Kha'Zix: Ekibinden ayrı olarak yalnız kalmış rakiplerini işaretliyor. Bazen görünmez olarak görünmez tehdit oluşturabiliyor. Düşmana attığında patlayan hiçlik dikenleri atar. Bu dikenler rakibe fiziki olarak hasar verir. Kha'Zix'in bütün yetenek seviyeleri varolan yeteneklerinden birini geliştirir. O yeteneğine de ilave bir etki kazandırır.

Karthus: Diana ve Karthus birbirine yakın güçlerde şampiyonlardır. Siz Karthus'u katlettikten sonra da hayalet şekline bürünerek devam eder. Bir yerde bir patlama gerçekleştirir. Etraftaki düşmanlar da zarar görürler. Rakip tek başına gruptan ayrılırsa daha çok hasar yiyor. Karthus önce bir perde oluşturur. Düşman o perdeden geçtiğinde düşmanın hareket hızı düşer. 3 saniye odaklanır, sonra da rakibe hasar verir.

Yukarıda saydığımız Diana Counterları'nı seçmek sizin için daha avantajlı olacaktır.