DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:56

Diana Rün S13 – Diana Rün Build

Diana Rün S13 – Diana Rün Build

140 şampiyonu bünyesinde barındıran takım tabanlı harika bir oyun olan Lol, her yaştan kişiye hitap etmeyi başarmış durumdadır. Riot Games’in piyasaya sürdüğü ve gamerlar tarafından oldukça beğenilen bu oyunda meydanlarda çarpışmak ve karakterleri keşfetmek oldukça keyiflidir. Oyunun 1 GB gibi düşük bir bellek ile bile oynanabilmesi ona olan ilgi ve alakayı da arttırmaktadır. Oyunu tek başınıza oynayarak char kasabileceğiniz gibi takım halinde mücadelelere de girişebilirsiniz. Biz de bu bağlamda hem takım oyunlarında hem de bireysel mücadelelerde merak edilen karakter rünleri ile ilgili bilgilendirme yapacağız. Bu yazımızda Diana Rün S13 – Diana Rün Build konusuna değinerek karakter hakkında öne çıkan ve oyuncular tarafından tercih edilen rünleri sizler için derledik. Ancak ilk olarak gelin birlikte Diana’nın ilgi çekici hikâyesine bir göz atalım.

Diana

Adını İngiliz Prensesi Diana’dan alan bu şampiyonumuz Ay’ın Hiddeti olarak bilinmektedir. Bu ismi elinde her daim tuttuğu hilal şeklindeki ay bıçağına borçludur. Targon Dağı ve civarında yasaklanan Lunari inancının özgün bir savaşçısı olarak hizmet veren Diana, soğuk kış gecelerinde ışıl ışıl parlayan zırhıyla adeta Ay’ın vücut bulmuş halidir. Bir suretin özüyle bütünleşmiş olan Diana, tam anlamıyla ne insan ne bir yaratıktır. Amacı ise dünyadaki varlığını anlamlandırmaktır.

Diana Rünleri

  1. Diana rünleri isabet bazında incelendiğinde Yenilmez özelliğinin oyuncular tarafından %100 tercih edildiği bilinmektedir.
  2. Bunun yanında gene İsabet bazında Zafer rünü ise %99 oranında tercih edilmektedir.
  3. Diana’nın İsabet bazındaki Efsane: Sıvışma rünü ise %75 oranında seçilmektedir.
  4. Son Darbe özelliği %63 oranında seçilirken Son Direniş rünü oyuncular tarafından %37 oranında talep görmektedir.
  5. Diana’ya İlham bazında bakıldığında Sihirli Pabuçlar’ın %99 oranında talep gördüğü öne çıkmaktadır.
  6. Bunun yanında Kozmik Sezgi’nin de %99 luk bir tercih oranına sahip olması önemli bir ayrıntıdır.

Görüldüğü üzere Diana rünleri hem çok etkili hem de oyuncular açısından faydalıdır. Çoğu rünün %100 tercih ediliyor oluşu aslında bu şampiyon için de güven veren bir kriterdir.