DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:55

Draven Rün S13 –Draven Rün Build

Draven Rün S13 –Draven Rün Build

Ülkemizin en popüler oyunlarından biri olarak akıllara kazınan Lol, 140 karakteri ile öne çıkan harika bir rol yapma oyunudur. Oyuna olan talebin günden güne artması da piyasada dolaşan oyun içi bilgilerin günden güne zenginleşmesine neden olmaktadır. Özellikle farklı şampiyonlarla ilgili iyileştirmeler ve rünler forumlarda pek sık konuşulan şeylerin başında gelmektedir. Forumların vazgeçilmez şampiyonlardan biri ise hiç kuşkusuz Draven’dir. Biz de bu yazımızda Draven Rün S13 –Draven Rün Build konusuna değinerek sizleri merak edilen özellikler hakkında aydınlatacağız. Bu yazımızın konusu Draven’in rünleri ve oyuncular tarafından hangi oranda tercih edildiği olacaktır. Ancak gelin ilk olarak Draven’in nefes kesen hikâyesine bir göz atalım.

Draven

Noxus'ta Hükümcüler adıyla bilinen savaşçılar, kanın oluk oluk aktığı ve gücün sınandığı arenalarda birbirleri ile amansız bir mücadeleye girişse de hiçbiri Draven kadar rağbet görmemektedir. Bu muhteşem kahraman seyirci kitlelerinin abartıya olan doğal yeteneğini ve dönen baltalarını kullanmaktaki becerisini büyük takdirle karşıladığını keşfederek mücadelelerini bu bağlamda gerçekleştirmektedir. Draven kendi küstah kusursuzluğuna hayran olacak yapıda bir şampiyondur. Ayrıca bu kahraman savaşçı, imparatorluğun dört bir yanında sonsuza dek adına tezahürat yapılmasını sağlamak için kimi yenmesi gerekirse onu mahvedeceğine dair yeminler etmiştir.

Draven Rünleri

  1. Draven rünlerine İsabet bazında baktığımızda Ölümcül Tempo’nun oyuncular tarafından %99 oranında tercih edildiği görülmektedir.
  2. Pratik Zeka özelliği ise İsabet bazında %96 oranında oyuncular arasında tercih edilmektedir.
  3. %76 oran ile tercih edilen Efsane: kan özelliği de Draven’in İsabet bazındaki önemli rünlerindendir.
  4. Draven’in İsabet bazında %51 oranında tercih edilen Son Direniş rünü de oldukça önemlidir.
  5. Şampiyonumuz Hakimiyet bazında incelendiğinde ise Kan Tadı rününün oyuncular tarafından %84 oranında tercih edildiği görülmektedir.
  6. Ayrıca %96 oranında tercih edilen Hazine Avcısı rünü de Draven için oldukça önem arz eden özelliklerdendir.

Bu yazımızda sizlere Draven rünleri ile ilgili kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Oldukça önemli bir karakter olan Draven, rünleri ve tercih edilme oranlarına bakıldığında oldukça popülerdir.