DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:59

Elise İtem Dizilimi – Elise İtem Build

Elise İtem Dizilimi – Elise İtem Build

            En popüler moba strateji oyunları listesinin zirvesinde bulunan League of Legends oyunu bu başarısını çalışma ekibinin sıkı ve istikrarlı çalışmasına borçludur. Oyuna getirilen doğru ve zamanında olan güncellemeler sayesinde hem elindeki oyuncuları kaybetmemekte hem de bünyesine yeni oyuncular katmaktadır. İçinde barındırdığı birbirinden enteresan birbirinden ilgi çekici karakterler ve bu karakterlerin birbirinden esrarengiz hikâyeleri sayesinde büyük bir oyuncu kitlesinin heyecanını diri tutmaktadır. Bunun yanında oyuncuların isteklerine de ışık hızında cevap veren geliştirici ekip, oyuncuların kalbinde adeta bir taht kurmuş durumdadır. Biz de siz değerli oyuncuların meraklarını gidermek amacıyla oyunda bulunan karakterlerin kısa hikâyelerini ve bu karakterlerin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimin aktarmaktayız. Elise İtem Dizilimi – Elise İtem Build başlıklı yazımızda sizlere Elise karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan karakterin hikâyesi ile başlayalım.

            Elise

            Adeta karanlık saray olarak adlandırılan ve içerisine bir ışık dalgası bile sızmayan bir mekanda yaşayan örümcek kafalı Elise, yarı Tanrı biri tarafından ısırılarak örümcek suretine bürünmüştür. Isırıldıktan sonra ölümsüz olan Elise, güzelliği ile karşısına çıkanları adeta hipnoz etmektedir. Bunun ardından büyük bir keyifle yavaş yavaş avını sindirmekte ve yeryüzünden silmektedir.

            Elise İtem

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Gece Tırpanı itemini satın almaktadırlar.
  2. Sonrasında Sihirbaz Pabuçları itemini envanterlerine eklemektedirler.
  3. Hemen ardından Gölgealev itemini satın almaktadırlar.
  4. Dördüncü sırada oyuncuların çoğu Zhonya’nın Kumsaati itemini satın almaktadırlar.
  5. Beşinci sırada Hiçlik Değneği itemini alan oyuncular,
  6. Son sırada Morellonomikon itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadırlar.

Doğru item dizilimi ve doğru oynayış tarzı ile oyun içinde bulunan bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. Bundan dolayı siz değerli oyuncuları için doğru item dizilimini aktarmak istedik. Unutmayın ki doğru item dizilimi olmadan oyun içindeki hiçbir karakter tam performans veremez ve dolayısıyla siz oyuncular için zafer kazanmak imkânsız bir hâl alır. Elise İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Keyifli oyunlar dileriz.