DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:55

Elise Rün S13 – Elise Rün Build

Elise Rün S13 – Elise Rün Build

Lol, ülkemizde bir hayli popüler olan oyunların başında gelmektedir. Oyuna ait sağlam ekran grafikleri, karakter özellikleri ve piksellerin netliği ona olan ilgiyi de sürekli diri tutmaktadır. Oyunun böylesine sevilmesi Riot Games’in ona devamlı güncel tutması ve yeni sisteme entegre etmesinden kaynaklanmaktadır. Öyle ki 10 yıl ve üzeri oyunların tamamının modası geçmişken Lol’ün hala yeni nesil oyunlara meydan okuması boşa değildir. 140 karakterin her birinin farklı hikâyeleri ve talep gören rünleri Lol’ün ne denli sevildiğini de adeta kanıtlar niteliktedir. Biz de bu yazımızda oldukça sevilen ve talep gören Elise Rün S13 – Elise Rün Build konusundan bahsederek en çok tercih edilen rünleri sizlerle paylaşacağız. Ancak ilk olarak gelin sevilen şampiyon Elise nasıl bir geçmişe sahip buna bir göz atalım.

Elise

Örümcek Kraliçe lakaplı Elise, diğerleri arasında Noxus'un eski şehrinin derinliklerinde, her yanı sürgülenmiş ve ışıksız bir sarayda yaşayan canavar olarak tanımlanmaktadır. Şampiyonumuz hikâyeye göre yarı tanrı tarafından ısırılmadan önce bir ölümlüydü ve bu ısırık onu güzelleştirmişti. Ancak Elise’nin insanlığını da alıp götürmüştü ve vaktiyle güçlü bir ailenin hanımı olan şampiyonumuz, ebedi gençliğini korumak için safları ve inançsızları kendisine yem etmeye başlamıştı. Bu muhteşem kraliçenin cazibesine karşı koyabilen çok az kişi olduğu da bilinen bir gerçektir.

Elise Rünleri

  1. Elise rünleri hakimiyet bazında incelendiğinde Elektrik Ver’in %70 oranında tercih edildiği görülmektedir.
  2. Aynı sistem için Hazine Avcısı %73, Belden Aşağı rünü ise % 66 oranında tercih edilmektedir.
  3. Gözyuvarı Koleksiyonu da %55 gibi ortalama bir oranla oyuncular tarafından tercih edilmektedir.
  4. Elise, Büyücülük bazında bakıldığında ise uzmanlık alanında Suda Yürüyen rününün oyuncular tarafından %96 oranla tercih edildiği görülmektedir.
  5. Bulut Pelerini tercih edilmesi %49 iken Mutlak Odak noktasında tercih oranı %31 olmaktadır.

Görüldüğü üzere Elise rünleri özellikle büyücülük bazında oldukça sık tercih edilmektedir. Bu sebeple yazımızı incelemeden oyunlara girmemenizi ve hangi karakter ne bağlamda tercih edilir konusuna bir göz atmanızı öneriyoruz.