DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:16

Eloboost Nedir?

Eloboost Nedir

Eloboost tahmin edileceği üzere İngilizce bir kelimedir. Anlamı ise sıralama yükseltme, üst sıraya yükselme gibi çevrilebilir. Ancak burada eloboost kelimesini Leuge of Legends oyunu içerisinde değerlendirmek gerekmektedir. Çünkü kullanıcıların en merak ettiği konulardan bir tanesi budur. Eloboost nedir sorusunun cevabını bu bağlamda değerlendirdiğimizde ise “lig yükseltme” olarak çevirmek yanlış bir tabir olmayacaktır. Bu şekilde tabir edildiğinde zaten eloboost un ne anlama geldiğini lol oyuncuları hemen anlayacaktır.

Eloboost Satın Alınmalı Mı?

Eloboost satın almak tabiki zorunlu değildir. Ancak bazı durumlarda sizi daha öne çıkarabilmektedir. Yani satın alıp almamak tamamen oyuncunun inisiyatifinde olan bir durumdur. Satın alınabilir diyoruz çünkü oyunculara bazı durumlarda hak vermemek elde değil. Mevcut lig sisteminde bir oyuncu bazı durumlarda 20 puan için uğraş verirken daha fazlasını kaybedebilmektedir. Bu durumda kullanıcılar eloboost satın almak için çeşitli yollara başvurmaktadırlar.

Lol’de Eloboost Nasıl Satın Alınır?

  1. Öncelikle bu hizmetin alınabileceği bir çok platform bulunmaktadır.Reklam olmaması açısından iyi araştırarak arama motorlarından eloboost sitelerini bulabilirsiniz.
  2. Manuel hizmet veren siteler daha güvenilirdir.. Yani herhangi bir yazılım kullanmamaktadır. Bu da kullanıcının verilerinin güvende olması anlamına gelir.
  3. İşlem yazılım kullanmadan yapıldığı için güvenlidir. Yani oyundan herhangi bir banlanma ya da ceza alma durumu olmamaktadır. Daha ucuza hizmet veren siteler yazılımları dolayısıyla oyuncular için tehlike arz edebilmektedir.
  4. Genel olarak garanti diye tabir edilen yazılımsız eloboost yükseltme işi yapan siteler günün 24 saati hizmet vermektedir. Çünkü bu hizmeti verebilmek için aktif olmaları gerekmektedir.

Eloboost Satın Almanın Zararları Nelerdir?

Belirtmiş olduğumuz gibi eloboost satın almanın zararı bulunmamaktadır. Ancak satın alınan site yazılım kullanıyorsa yani ban sebebi olan yollardan birine başvuruyorsa o zaman oyuncu bu durumdan zarar görebilir. Bu yüzden tekrar yinelemek gerekirse Lol Eloboost satın almak güvenli yollardan yapılırsa tehlikesiz riskli olan ucuz yoldan yapılırsa zararlıdır. Yazılım kullanmaya sitelerden alınma bu hizmet bir nevi sen benim yerime oyunu yükselt ben sana ücretini ödeyeyim demektir. Ancak yazılım kullanan sitelerden satın almak bu işi ucuz ve hileli yoldan nasıl yaparız demektir.Ayrıca Eloboost LoL'de yasaktır.