DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:55

En iyi PUBG Taktikleri

Son zamanların en çok dikkat çeken oyunları arasında PUBG yer alıyor. Hal böyle olunca da kullanıcılar oyunla ilgili olan taktikleri çok merak ediyor. Profesyonel oyuncuların her bir maçta kullandığı taktikleri çok iyi bir biçimde öğrenmeli ve uygulamalısınız. Zira bu oyuncular karşınıza her zaman karşınıza çıkabilir. Burada bulunan taktikleri benimsediğiniz zaman, onların sizin takımınızı yenebilmek adına için neler yapmaya çalıştığını da daha iyi bir biçimde anlayacaksınız. Peki, en iyi pubg taktikleri arasında neler yer almaktadır?

Yerdeki Ganimetleri Almadan Önce Düşünmek

Bir oyuncuyu öldürdüğünüzde ya da öldürülen bir oyuncuyu gördüğünüz zaman aklınıza gelen ilk strateji ne? Eğer bu soruya yanıtınız “yerde gördüğüm eşyaları almak” ise yanlış şekilde düşünüyor olabilirsiniz. Bunun ana nedeni var. O anın heyecanıyla envanterinize eklemeyi istediğiniz eşyalara bakarken bir başkasının namlusuna hedef olabilirsiniz. Unutmayın, sizi gözetlemekte olan bir oyuncu her an sizleri öldürmek adına pusuya yatabilir. Böyle bir kişi yerdeki ganimetleri, sizleri öldürebilme adına, bir yem olarak kullanabilir.

Tuş Ayarlarını Değiştirmek ve Tuş Yerleşimini Özelleştirme

Bir oyunda size kendi tuş dizilimini dayatılabilir fakat bu dizilimle oynamak zorunda değilsiniz. Telefonunuzun büyüklüğü ya da sizin el alışkanlıklarınız, oyun içindeki performansınızı etkileyen önemli faktörler arasında yer almaktadır. Mobil cihazınızın ekranı küçükse ya da parmaklarınız cihazınızın ekranına oranla büyük ise çeşitli sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Diğer sıkıntıysa, solak ya da sağlak olmanız ile alakalıdır. Hangi yöne yatkınsanız bitirici işlemleri yapmakta olan tuşları o tarafta kullanmalısınız.

Birini Öldürmek Yerine Onu Yerde Bırakmak

Yerde kalan kişi silah kullanma yeteneğiyle silah tutma kabiliyetlerini kaybediyor ve hareket edemiyor. Bir kişinin onu yerden kaldırması gerekiyor. O kişi belli bir vakit içinde iyileştirilmezse ölüyor. Yerde yatan kişiyi iyileştirmeye gelen diğer bir oyuncuyla beraber aynı anda öldürebilirsiniz. Bir arkadaşınız yerde ve kaldırılmayı beklediği anda iyileştirmek istemez misiniz? İşte o an sizlerin en savunmasız olan anınızdır. Arkadaşınızdan bir başkasını düşünmezsiniz. Bu durum rakipleriniz için de geçerlidir. Bazen bir taşla üç kuş bile rahatlıkla vurabilirsiniz.