DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:30

Ezreal CT S13 - Ezreal Counterları S13

Ezreal CT S13 - Ezreal Counterları S13

LoL günümüzde en sevilen bilgisayar oyunlarından bir tanesi olarak öne çıkıyor. Oyun çok uzun zamandır piyasada olmasına ve sonrasında çok fazla yeni jenarasyon oyunları ortaya çıkmasına rağmen popülaritesi hiç azalmıyor. Bunun başlıca sebepleri arasında şampiyonların oldukça sevilmesi yer alıyor. Şampiyon karakterler oyuncular tarafından sevildikçe onlara eklenen özellikler daha da artıyor. Bu da çekişme gücünün bir an olsun azalmamasına ve kişilerin şampiyon karakterleri adeta ezberlemesine olanak sağlıyor. Biz de bu yazımızda en sevilen karakterlerden biri olan Ezreal’i inceleyerek bu şampiyonun hangi oyuncular karşısında zayıf olduğundan bahsedeceğiz. Ezreal CT - Ezreal Counterları S13 dikkatle incelendiğinde maçlar daha heyecanlı hale gelecek ve oyunda Ezreal yönetecek kişiler daha kontrollü bir oyun sergileyecektir.

Ezreal

Ezreal özellikle büyü gücü yükselişi ve gizemli atış yetenekleri ile öne çıkan bir şampiyondur. Ayrıca hedefine yapışan bir küre fırlatmasıyla bilinen özüt atışı da Ezreal içim imza atışlardandır.

Ezreal Counterları

  1. Syndra: Ezreal’in Syndra karşısında koridor kazanma oranı %18,56 gibi oldukça düşüktür. Aynı şekilde maç kazanma oranı ise %32,99’dur.
  2. Draven: Ezreal’in koridor kazanma oranının oldukça düşük olduğu bir diğer şampiyon da %26,47 ile Draven’dir. Aynı şekilde bu şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %44,85 olarak hesaplanmıştır.
  3. Kalista: Ezreal’in %33,81 oran ile koridor kazanma oranına sahip olduğu şampiyon ise Kalista’dır. Bu oran oldukça düşük olmasına rağmen karşısında maç kazanma oranı ise neredeyse yarı yarıya olup %49,46 seviyesindedir.
  4. Lucian: Ezreal’in Lucian karşısında koridor kazanma oranı %42,2 olarak hesaplanmıştır. Maç kazanma oranı ise % 50,58 olarak hesaplanmış olup yarı yarıya olarak nitelendirilmektedir.
  5. Yasuo: Ezreal’in Yasuo karşısında koridor kazanma oranı %42,52’dir. Maç kazanma oranı ise %49,42 olarak hesaplanmış durumdadır.
  6. Samira: Samira karşısında %42,54 seviyelerinde bir koridor kazanma oranına sahip olan Ezreal’in bu şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %46,49’dur.
  7. Tristana: Ezreal’in Tristina karşısında koridor kazanma oranı %42,58’dir. Aynı şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %49,56 olarak hesaplanmıştır.

Görüldüğü üzere Ezreal’in bazı karakterlere karşı koyabilmesi oldukça güçtür. Biz de bu yazımızda bu oranları sizlerle paylaşarak Ezreal Counterları Konusu hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlamış olduk.