DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:57

Fiddlesticks İtem Dizilimi – Fidlesticks İtem Build

Fiddlesticks İtem Dizilimi – Fidlesticks İtem Build

            Dünya üzerinde en çok oynana moba oyunlarından biri, hatta birincisi olan League of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen doğru ilerleme stratejisi sayesinde popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemektedir. Kaybetmek bir yanda dursun her geçen gün bünyesine yeni oyuncular katabilmektedir. Bunun yanında, içinde barındırmış olduğu yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait birbirinden farklı yüzlerce hikâye sayesinde hem elinde bulundurduğu oyuncuların heyecanını diri tutabilmekte hem de bünyesine yeni oyuncular katabilmektedir. Oyuncuların isteğine ışık hızında cevap verebilen geliştirici ekip birçok oyuncunun gönlünde taht kurmayı başarmış durumdadır. Fiddlesticks İtem Dizilimi – Fidlesticks İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyun severler için Fiddlesticks karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından yayfın olarak kullanılan item dizilimini aktaracağız. Dillerseniz lafı daha fala uzatmadan karakterimizin kısa hikâyesini ve oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimini anlatmaya başlayalım.

Fiddlesticks

            Hem korkunç hem de iğrenç bir görünüme sahip olan Fiddlesticks karşısında durmayı düşünen her şeyi yok etmek için programlanmış bir makine gibi davranmaktadır. Onun iğrenç görüntüsüne maruz kalan yaratıklar hayatta kalsalar bile akıllarını kaçırmış oluyorlar. Yaşadığına dahi sevinemez hale geliyorlar. Karşısına çıkan yaratıkları delirtirken büyük bir keyif alan Fiddlesticks her şeyi yok etmek istemektedir.

Fiddlesticks İtem

            İğrenç görüntüsüyle yaratıkları delirtmeyi başarabilen Fiddlesticks karakterinin oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir. Unutmayın ki doğru item dizilimi ile tüm karakterler bir şansı hak eder. Berbat görünümlü Fiddlesticks bile!

  1. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu ilk sırada Hextech Füzekemer itemini kullanmaktadır.
  2. Ardından birçok oyuncu Sihirbaz Pabuçları itemini satın almaktadırlar.
  3. Sonrasında Zhonya’nın Kumsaati itemini satın almaktadırlar.
  4. Daha sonra Gölgealev itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Beşinci sırada ise Hiçlik Değneği itemini kullanmaktadırlar.
  6. Son olarak Morellonomikon itemini satın alarak item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Fiddlesticks İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Doğru item dizilimi ve doğru oynanış tarzı ile oyun içinde bulunan bütün karakterler bir şansı hak etmektedir.