DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:54

Fiddlesticks Rün S13 – Fiddlesticksx Rün Build

Fiddlesticks Rün S13 – Fiddlesticksx Rün Build

Lol’ün sevilen karakterlerinden Fiddlesticks, farklı rünleri ve silahlarıyla öne çıkmayı başarmış bir kahramandır. Özellikle rünlerinin tercih edilme oranlarının yüksek olması bu şampiyona olan ilgi ve alakayı da arttırmaktadır. Biz de bu yazımızda merak edilen ve forumlarda son zamanlarda bolca tartışılan Fiddlesticks Rün S13 – Fiddlesticksx Rün Build konusuna değineceğiz. Fiddlesticks rünlerinin ne oranda tercih edildiğini bilirsek maçları da bu bağlamda yaparak başarılar elde etme oranımız yükselmektedir. Ancak bunu yapmadan önce gelin ilk olarak Fiddlesticks ilgi çekici geçmişine birlikte göz atalım.

Fiddlesticks

Fiddlesticks adıyla bilinen korkunç yaratık, , ölümlülerin toplumunun sınırlarında gezerek paranoyanın yoğunlaştığı bölgelere çekilmekte ve dehşete düşmüş kurbanlarla beslenmektedir. Tırtıklı bir tırpan taşıyan kadim ve korkunç bu sıska yaratık, ekilmiş korkuları biçerek onu gördükten sonra hayatta kalacak kadar şanssız olanların zihinlerini paramparça etmektedir. Karga seslerinden ve insan siluetleri narasından fısıldıyan Fiddlesticks, korku veren bir yaratık olarak aramızda hala dolaşıyor.

Fiddlesticks Rünleri

  1. Fiddlesticks, Hâkimiyet bazında incelendiğinde Yırtıcı rünü %74 ile tercih edilirken Mükemmel Avcı rününün %81 ile tercih edildiği görülmektedir.
  2. Şampiyonumuz, Hâkimiyet bazında Belden Aşağı ile %52 tercih edilirken Gözyuvarı Koleskiyonu ile %52 tercih edilmesi oldukça önemlidir.
  3. Kahramanımızın Ani Darbe rünü ise %52 oranında talep görmektedir.
  4. Fiddlesticks’e İlham bazında bakıldığında Geleceğin Pazarı rünü %74 oranında kabul görmektedir.
  5. Aynı bazda Fiddlesticks’e ait Kozmik Sezgi ise %100 oranında tercih edilmektedir.

Görüldüğü üzere Fiddlesticks rünleri bazıları yüksek seviyelerde tercih edilirken bazıları ise odlukça düşük seviyelerde tercih edilmektedir. Ancak öne çıkan bir durum varsa o da Fiddlesticks’e ait her rünün oldukça önemli olduğu ve oyuncuların bu şampiyona olan ilgi ve alakalarının günden güne arttığıdır. Sizlere maçlara çıkmadan önce rünleri ve eğer mümkünse counterları dikkatlice incelemenizi öneriyoruz. Emin olun bu incelemeler neticesinde maçlara çıktığınızda başarı oranınız çok daha fazla olacaktır. Çünkü hangi rün hangi oranda tercih ediliyor ya da şampiyonların talep görmeyen rünleri neler bilirseniz seçimleri de bu doğrultuda yaparsınız.