DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:57

Fiora İtem Dizilimi – Fiora İtem Build

Fiora İtem Dizilimi – Fiora İtem Build

            Dünya geneline yayılmış bir üne sahip olan League of Legends oyunu içinde barındırmış olduğu yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlere ait olan inanılmaz ilgi çekici hikâyeleri sayesinde birçok oyuncunun ilgisini çekmektedir. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen doğru bir strateji ve zamanında gelen yenilikler sayesinde popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Kaybetmek bir yana dursun istikrarlı çalışmaları sayesinde her geçen gün bünyesine yeni oyuncular eklenmektedir. Oyuncular kendilerine main karakter seçtikleri zaman genellikle bu karakterlerin hikâyelerini ve item dizilimlerini merak etmektedirler. Çünkü bir karakterin neler yapabileceğini tam anlamıyla öğrenmek için doğru item dizilimi ve doğru strateji ile oynamak gerekmektedir. Biz de bu noktada devreye girerek siz değerli oyunculara LoL karakterlerinin hikâyelerini ve bu karakterlerin oyuncular tarafından tercih edilmekte olan item dizilimlerini anlatmaktayız. Fiora İtem Dizilimi – Fiora İtem Build başlıklı yazımızda ise Fiora karakterinin kısa hikayesini ve bu karakterin oyuncular tarafından sık sık kullanılan item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Fiora’nın kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Fiora

            Hem gaddar hem kıvrak zekâya sahip hem de çoğu kişinin hayalini süsleyen güzelliğiyle ön plana çıkan Fiora çelik yapım kılıcını karşısında durmaya cesaret eden herkes için sallamaktadır. Aile yönetimi bir zamanlar babasının elindeydi fakat neredeyse sonlarına sebep olacak bir hatadan sonra aile yönetimi Fiora’nın eline geçmiştir. Ailesini tekrar hak ettiği yere getirebilmek için karşısına çıkan her şeyi yok etmeye sonuna kadar kararlı gibi gözükmektedir.

Fiora İtem

            Doğru item dizilimi ile elindeki kılıcı daha da ölümcül bir hale getirebilen Fiora’nın oyuncular tarafından tercih edilen item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada İlahsindiren itemini tercih etmektedirler.
  2. İkinci sırada Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedirler.
  3. Hemen ardından Vahşi Hydra itemini tercih eden oyuncular,
  4. Dördüncü sırada Ölümün Dansı itemini kullanmaktadırlar.
  5. Daha sonra Omurgakıran itemini tercih eden oyuncular,
  6. Son sırada Malmortius’un Ağzı itemini tercih ederek item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Fiora İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Unutmayın ki doğru item dizilimi sayesinde tüm karakterler bir şansı hak eder. Şimdiden bol zaferler ve iyi oyunlar dileriz.