DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:26

Fizz Ct S13 - Fizz Counterları S13

Fizz Ct S13 - Fizz Counterları S13

En sevilen oyunların başında gelen LOL, kullanıcı sayısını her geçen gün arttırmaktadır. Oyunun bu başarısı oyunculara da olumlu anlamda yansımaktadır. Kimileri sadece char kasmak için oyunu oynarken bu ilgi ve alaka sayesinde oyundan ciddi gelirler elde eden kişiler de olmaya başlamıştır. Oyundan gelir elde edilmesi ve sürekli olarak gelişime açık olması da şampiyonların ve haritaların üzerinde özel olarak durulmasına olanak vermektedir. Özellikle hangi şampiyonların hangileri karşısında güçlü ya da zayıf olduğu konusu çoğu zaman maçlardan önce tartışmalara konu olmaktadır. Bu yazımızın konusu da Fizz Ct S13 - Fizz Counterları S13 ve bu karakterin hangi şampiyon karşısında zayıf kaldığıdır. Aşağıda maddeler halinde maç ve koridor kazanma oranları yazılı olan şampiyonlar Fizz karşısında iyi olanlardır. Diğer bir ifadeyle bu liste Fizz’in zayıf olduğu şampiyonların listesidir.

Fizz

Fizz’in en bilinen özelliği hasarı belirli miktarda azaltan çevik dövüşçüdür. Ayrıca zıpkın saldırısı, deniztaşı zıpkın ve oyunbaz özellikleri Fizz’in en önemli özellikleri olarak öne çıkmaktadır. Denizin dişleri özelliği kullandığında ise isabet ettirdiği tüm rakipler büyü hasarı alarak yavaşlamaktadır.

Fizz Counterları

  1. Lissandra: Fizz, Lissandra karşısında %29,88 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Fizz’in bu şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %28,69’dur.
  2. Zoe: Fizz’in bu şampiyon karşısında koridor kazanma oranı %32,22 iken maç kazanma oranı %35,56’dır.
  3. Kassadin: Fizz’in Kassadin karşısında koridor kazanma oranı %33,75’dir. Aynı şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %28,4 seviyesindedir.
  4. Zed: Fizz, Zed karşısında %39,27 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu seviye maç kazanma oranında bakıldığında ise %51,91’ye çıkmaktadır.
  5. Yasuo: Fizz’in Yasuo karşısında koridor kazanma oranı %40,81 iken maç kazanma oranı %49,23’dür.
  6. Syndra: Fizz’in Syndra karşısında koridor kazanma oranı %42,07’dir. Aynı şampiyon karşısında Fizz’in maç kazanma oranı ise %43,9’dir.
  7. Neeko: Fizz, Neeko karşısında %42,35 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Neeko karşısında maç kazanma oranı ise %41,18’dir.

Görüldüğü üzere Fizz Counterları 7 adettir ve bazıları gerçekten oldukça düşüktür. Maça başlamadan önce Fizz’in hangi rakipler karşısında zayıf olduğunu bu yazımızdan kolayca öğrenebilirsiniz.