DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:37

Garen CT S13 - Garen Counterları S13

Garen CT S13 - Garen Counterları S13

Dünyanın hala popülerliğini koruyan oyunlarından biri olan Lol, ilgiyle oynanmaktadır ve gelecekte de bu popülerliğini koruyacak gibi duruyor. Her oyunun içinde belli karakterler olacağı gibi bu oyunun içinde de oyunda kullandığımız herolar, şampiyonlar vardır. Bu çarlara karşı nasıl oynayacağımızı ve karşısına kimleri koymak gerektiğini bilmek, oyundaki başarınızı artırabilir. Bu yazımızda Garen karakterine karşı hangi counterlarla çıkmamız gerektiğini anlatacağız. Garen CT S13 - Garen Counterları S13 aşağıda sizlere açıklamaya çalışacağız.

Garen

Garene'e rakip olduğunuzda eğer slov atma yeteneğine sahipseniz öncelikle Garen'in Q'sunu kullanmasını beklemelisiniz. Garen'in Q üzerinde yavaşlatma etkisinden kurtulabilme özelliği vardır. Garen'in pasifi ile can doldurmaması gerekiyor, bunu engelleyin. Bunun yolu da sürekli hamle yaparak pasifini bozmak. Ona karşı ofansif oynamalısınız ve sürekli onu dürtmelisiniz.

Garen Counterları

  1. Graves
  2. Kennen
  3. Quinn
  4. İllaoi
  5. Yorick
  6. Olaf
  7. Aatrox
  8. Gnar
  9. Darius

Graves: Graves tüfeğiyle ünlü bir çardır. Üstün niteliklere sahip tüfeğiyle 4 mermi ateşler. Birden fazla mermiyi isabet ettirirse rakibini geri savurabilir. Sis bombası da vardır ve attığında oluşan sis bulutu görüşü azaltır. Bomba patladığı anda rakiplerine isabet ederse hasar verir. Bu çar ileri doğru atıldığında ise bir zırh atışı kazanma hakkı elde ediyor. Ancak bu birkaç saniyelik.

Kennen: Yeteneğini eğer rakibe 3 kere isabet ettirebilirse rakip sersemler. Kennen bir noktaya yıldız atar, yıldız rakibi vurursa rakip yara alır ve bir işaret bırakır. Bu işaretli yere tekrar hücum ederek bir yıldız daha bırakabilir. Kennen şimşek haline bürünerek birimin içinden geçebilme özelliğine sahip. Bu halde hareket hızı kazanır. Ayrıca fırtına çağrısı yapabilme özelliği de vardır.

Quinn: Quinn'in kartalı Valor rakibe savunmasız olduğuna dair bir işaret koyar. Quinn de bu rakiplere saldırı yaparak onlara hasar verir. Quinn ve Valor aynı anda hızlı bir şekilde uçabilmek için işbirliği yaparak güçlerini birleştirir. Sonrasında rakiplerine karşı havadan saldırarak onlara hasar vermeye çalışır.

Garen Counterları'nı Garen'in karşısına koymak size büyük avantaj sağlar. Mutlaka yukarıda saydığımız counterları ona karşı kullanmalısınız.