DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:56

Garen İtem Dizilimi – Garen İtem Build

Garen İtem Dizilimi – Garen İtem Build

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan League of Legends moba strateji oyunu ülkemizde de büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen geliştirici ekibin sıkı çalışması sonucunda yapılan yenilikler ve güncellemeler sayesinde bu ilgiden hiçbir şey eksilmemiştir. İçinde barındırdığı birbirinden eğlenceli, birbirinden farklı ve gizemli karakterler sayesinde oyuncu kitlesinin ilgisini diri tutmayı başarmıştır. Bunun yanında bu yüzlerce karaktere yazılmış olan birbirinden farklı yüzlerce hikâye sayesinde de büyük bir merak oluşturmaktadır. Oyuncuların bu merakını gidermek adına hazırlamış olduğumuz yazılardan sadece bir tanesi Garen İtem Dizilimi – Garen İtem Build başlıklı yazımızdır. Bu yazımızda sizlere Garen karakterinin hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılmakta olan item dizilimini paylaşmaktayız. Dilerseniz Garen’in kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Garen

Baştan aşağı tam bir savaşçı olan Garen, inandığı şeyler uğruna savaş vermekten hiç çekinmemekte. Hem dostları tarafından büyük bir sevgi ile, hem de düşmanları tarafından büyük bir saygı ile karşılanmaktadır. İnancı ve ideallerini korumakta olan Garen karşısında durma cesaretini bulan herkese haddini bildirmektedir. Bunu yaparken de hiç çekinmemektedir. Hem bileği hem de ruhu güçlü olan Garen önüne çıkan her şeyi büyük bir öfke ve hızla yok etmeye devam etmektedir.

Garen İtem

Doğru bir item dizilimi ile savaş yeteneklerini büyük bir ölçüde arttırabilen Garen karakterinin oyuncular tarafından sık sık kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir. Bu item dizilimini doğru bir oynama tarzı ile birleştirdiğiniz takdirde zafer kaçınılmazdır.

  1. Oyuncular genellikle ilk sırada Hızkesen itemini tercih etmektedirler.
  2. Sonrasında Savaşçı Çizmeleri itemini tercih etmektedirler.
  3. Daha sonra Fani Hatıratı itemini kullanmaktadırlar.
  4. Dördüncü sırada Ölü Adamın Zırhı itemi yer almaktadır.
  5. Hemen ardından Doğanın Kudreti itemi gelmektedir.
  6. Son olarak Kara Balta itemini tercih eden oyuncular item dizilimini bitirmektedirler.

Garen İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Doğru item dizilimi ve doğru oynanış tarzı ile bütün karakterler bir şansı hak etmektedir.