DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:53

Garen Rün S13 - Garen Rün Build

Garen Rün S13 - Garen Rün Build

Lol oyununun dünyada en çok oynanan oyunlar olmasındaki sebeplerden biri de oyundaki karakterlerin özellikli oluşudur. Oyuncuyu cezbeden özellikler ve rünler oyunun zevkini artırmaktadır. Bazı karakterler ise rünleri ve özellikleri itibariyle diğerlerinden daha fazla tercih edilebilir. Garen'de bu şampiyonlardan biridir. Özellikle güçlü ve dayanıklı yapısı ile yılmaz bir savaşçı olan Garen rakipleri tarafından da saygıyla karşılanan bir şampiyondur. Bu da onu oyuncuların seçmek istediği bir hero haline getiriyor. Bu yazımızın konusu da Garen'in rünleri üzerinedir. Sizlere merak edilen Garen Rün S13 - Garen Rün Build sorusunun yanıtını vermeye çalışacağız.

Garen

Garen soylu ve gururlu bir savaşçıdır. Yılmaz öncülerin bir üyesidir ve o şekilde savaş verir. Dostlarının sevdiği ve düşmanlarının da saygı gösterdiği bir şampiyondur. Bunda tabi Crownguard ailesinden gelme biri olmasının da etkisi vardır. Bu aile Demacia ve ideallerini korumakla görevlidir. Garen'in zırhı büyüye dayanıklıdır ve kılıcı da güçlüdür. Doğrulukla yoğrulan bir çelik fırtınası olarak düşmanlarına hazırdır.

Garen Rünleri

  • Garen'e büyücülük bazında baktığımızda şampiyonumuzun oyuncular tarafından sürat coşkusu adlı rününün %100 tercih edildiğini görüyoruz.
  • Garen, Büyücülük bazında sürati, yaklaşan fırtına ve bulut pelerini rünleri ile de oyuncular arasında %100'lük bir tercih oranına sahiptir.
  • Azim bazında Garen'in aşırı büyüme rünü ise %50 oranda tercih edilmektedir. Aynı zamanda gözü kara rünü de aynı şekilde %50 oranda tercih edilen bir ründür.
  • Azim bazında ikinci şans ve kemik zırh rünleri ise diğerlerine nazaran daha az tercih ediliyor. Bu rünlerin oyuncular tarafından tercih oranı ise %38'dir.
  • Garen büyücülük bazında oldukça tercih edilen bir şampiyon olsa da azim bazında pek tercih edilen bir şampiyon değildir. Büyücülük de daha çok tercih ediliyor.

Garen yukarıda anlattığımız üzere neden tercih edilen ve sevilen bir çar olduğunu bize açıkça gösteriyor. Garen Rünleri daha çok büyücülük üzerine daha çok tercih edilir ve Garen seçmekten pişman olunmayacak derecede yılmaz bir savaşçıdır.