DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:38

Garene Karşı Nasıl Oynanır?

Garene Karşı Nasıl Oynanır?

Riot Games'in geliştirdiği ve yayımladığı League Of Legends bütün dünyada en çok oynanan oyunlar arasındadır. Birçok oyunda olduğu gibi burda da bazı karakterler vardır. Bu karakterlerin bazıları karşımıza geldiğinde güçlü ve alt etmesi zor olabiliyor. Garen de bu oyunda oynaması kolay ama karşılaştığımızda yenmesi zor karakterlerden biridir. Bir çok oyuncu da Garene karşı nasıl savaşmak gerekiyor sorusunun cevabını arıyor. Bu karakterlerin hepsinin bir anti karakteri olduğu için de 'Garen CT' nedir gibi sorular soruluyor. Biz de Garene karşı nasıl oynanır sorusunu sizin için yanıtlamaya çalışacağız.

Garene Karşı Nasıl Oynamalıyız?

  • Garen'in Q yeteneği var ve ona karşı oynadığımızda onun bu özelliğini kullandırmamalıyız. Onu sürekli dürtecek şampiyonlar kullanmalıyız. Yani Teemo ve Gnar bu iş için çok idealdir. Ama Garene karşı birebir girmemeliyiz. Ormancının gelmesini beklemelisiniz.
  • Gnar'ın W yeteneği vardır ve Gnar'ı alabiliriz. Gnar bu özelliğiyle Garene oldukça fazla hasar verir. Q yeteneği ile de uzaktan dürtebiliriz. Garen durduğu müddetçe can yeniler. Onu mutlaka dürtmeliyiz ve pasifini durdurmalıyız. Bu karakteri her daim dürtecek karakterler yenebilir. Bunu yapmadığınızda pasifi ile takasa giriyor ve 30 saniyede canını full hale getirip karşınıza o şekilde geliyor.
  • Oynadığınız çarda yavaşlatma etkisi olduğunda Garen size Q ile geldiği vakit önce attığınızda Q hareketiyle yavaşlatma etkisinden kurtulabiliyor.
  • Yasuo ile oynadığınızda ise ayağı hızlı rününü tercih etmelisiniz. Yani Yasuo, Garene Q attığında Yasuo rünün sağladığı hızla geriye koşar. Böylelikle Garen'in Q'sunu vurdurmaya izin verilmez.
  • Garen'e karşı oynayabileceğiniz bazı şampiyonlar; Darius, Gnar, Pantheon, Yorick, Singed, Teemo

Garen'in yetenekleri nelerdir?

  1. Q yeteneği-Amansız Hücum: Garen'in hareket hızı artar, yavaşlatmadan kolayca kurtulur. Rakibe fazladan hasar verir.
  2. W yeteneği-Cesaret: Rakiplerini alt ettikçe zırh ve büyü direnci artar.
  3. E yeteneği: Kılıcını hızla çevirir ve rakiplerine hasar verir.
  4. R/Ulti yeteneği: Rakibi alt etmek için Demacia'dan yardım ve güç almaktadır.

Garen'in yetenekleri nelerdir sorusuna yanıt vermek ve bu özellikleri bilmek bizi Garen'e karşı hazırlıklı yapar. Yukarıda verdiğimiz önerileri uygulayarak da Garen'e karşı başarılı olabilirsiniz.