DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:25

Gnar CT S13 - Gnar Counterları S13

Gnar CT S13 - Gnar Counterları S13

LoL’ün sevilen karakterlerinden biri olan Gnar bazı şampiyonlar karşısında oldukça zayıf iken bazıları karşısında oldukça güçlüdür. Bizim buradaki amacımız ise Gnar’ın karşısında zayıf olduğu karakterlerden bahsederek sizi maç ve koridor kazanma anlamında daha üst seviyelere taşıyabilmektir. Gnar CT S13 - Gnar Counterları S13 aşağıda istatistatikleri ile birlikte sizlere açıklanacaktır.

Gnar

Gnar’ın sevilen özelliklerinden biri hiddet gemidir. Bu özellikte Gnar daha yetenekli hale gelir ve yeteneklerini kullanabilmesi daha da belirginleşir. Aynı zamanda Gnar’ın koca bir kaya fırlattığı özellikte oldukça sevilmektedir. Gnar’ın yakınındaki rakiplerini sersemlettiği hiper özelliği de bilinmekte ve sevilmektedir.

Gnar Counterları

  1. Mundo: Gnar’ın Dr. Mundo karşısındaki koridor kazanma oranı %27,24 olarak hesaplanmıştır ve bu oldukça düşük bir seviyedir. Oyuncuların Dr. Mundo karşısında Gnar’ı almamaları diğer bir ifadeyle karşıda Gnar varsa Dr. Mundo ile maç yapmaları faydalı olacaktır. Dr Mundo karşısındaki maç kazanma oranı ise %50,56’dır.
  2. Tahm Kench: Gnar’ın bu şampiyon karşısındaki koridor kazanma oranı %28,57 iken maç kazanma oranı %43,54 olarak hesaplanmıştır.
  3. Illaıo: Gnar bu karakterimiz karşısında %29,96 gibi oldukça düşük bir seviyede koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %42, 07 olarak hesaplanmış durumdadır.
  4. Lillia: Gnar’ın Lillia karşısındaki koridor kazanma oranı %32,17 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %54,2 olarak hesaplanmıştır.
  5. Sett: Gnar Sett adlı şampiyon karşısında %33,55 gibi ortalama bir seviyede koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %42,9’dur. Yani Gnar karşısına Sett’i almak mantıklı bir karardır.
  6. Cho’Gath: Gnar’ın Cho’Gath karşısındaki koridor kazanma oranı %33,55 iken maç kazanma oranı %42,9’dur. Bu da Cho’Gath’ı Gnar karşısında seçilebilecek karakterlerden biri haline getirmektedir.
  7. Kled: Gnar, Kled karşısında %36,65 oranında bir koridor kazanma oranına sahipken %68,33 seviyesinde bir maç kazanma istatistiği karşımıza çıkmaktadır.

Yukarıda listelenmiş olan 7 adet Gnar Counterları şampiyonumuzun karşısında zayıf olduğu karakterleri işaret etmektedir. Yani Gnar bu 7 adet şampiyon karşısında hem maçlarda hem de koridorlarda oldukça zayıftır.