DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:55

Gnar İtem Dizilimi – Gnar İtem Build

Gnar İtem Dizilimi – Gnar İtem Build

Oyun piyasasını takip edip de League of Legends oyunun duymayan bir kişi bile yoktur. Bu oyunu duyup da bir kez denemeden geçebileni de henüz görmüş değiliz. İçinde barındırmış olduğu yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan birbirinden ilginç birbirinden gizemli hikâyeler sayesinde de hem elinde bulundurduğu oyuncu kitlesinin ilgisini çekmekte hem de bünyesine yeni oyuncular kazandırmaktadır. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen doğru zamanda ve doğru şekilde yapılan güncellemeler ve yenilikler sayesinde bünyesine kazandırdığı oyuncuların ilgisini her zaman diri tutmaktadırlar. Bunun yanında oyuncuların isteklerine büyük bir hızla cevap veren yapımcı firma kitlesinin gönlünde taht kurmuş durumdadır. Bu kadar popüler bir oyun olunca bu popülerliğin peşinde de bir sürü başlık gelmektedir. Bu başlıklardan biri de Gnar İtem Dizilimi – Gnar İtem Build başlığıdır. Bu yazımızda siz değerli oyunculara Gnar karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından çoğunlukla kullanılan item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Gnar karakterinin kısa hikâyesini anlatmaya başlayalım.

Gnar

Dışardan bakıldığı zaman oldukça oyuncu, sevimli ve neşeli gözükse de çoğu zaman tam bir canavar olan Gnar, yüz binlerce yılını buz kaplı bir hapishanede yatarak geçirmiştir. Sonunda özgünlüğüne kapılan Gnar, değişen dünyayı tekrar tanımlamak için büyük bir merakla dolanmaktadır. Bu keşfi sırasında görmüş olduğu yaratıklara büyük bir rahatsızlık ve zarar veren Gnar, yanında taşımış olduğu bumerang ile keşfine devam etmektedir.

Gnar İtem

Doğru bir item dizilimi ile rakiplerini elinde oyuncak edebilecek olan Gnar karakterinin oyuncular tarafından sıklıkla kullanılan item dizilimi aşağıda verildiği biçimdedir.

  1. Oyuncular genel olarak ilk sırada Üçlü Kuvvet itemini kullanmaktadırlar.
  2. Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedirler.
  3. Üçüncü sırada Kara Balta itemini envanterlerine eklemektedirler.
  4. Hemen ardından Ölümün Dansı itemini almaktadırlar.
  5. Daha sonra Çivili Zırh itemini alan oyuncular,
  6. Son olarak Doğanın Kudreti itemini alarak dizilimlerini bitirmektedirler.

Gnar İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Şimdiden bol zaferler dileriz.