DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:52

Gnar Rün S13 - Gnar Rün Build

Gnar Rün S13 - Gnar Rün Build

Lol oyunu dünyada son yılların en çok oynanan oyunlarından biridir. Bu oyunu güzel ve oynanabilir kılan en önemli özelliklerinden biri de oyundaki kahramanların eğlenceli ve zevkli oluşudur. Bazı karakterler diğerlerine nazaran daha az veya daha çok tercih edilmektedir. Bunun nedeni o karakterlerin özelliği ve ilgi çekiciliği ile ilgilidir. Bu karakterlerden biri de Gnar'dır. Gnar bu oyunda değişik hikayesi, oyundaki hamleleri ile merak uyandıran bir çar olmuştur. Oldukça acımasız davranan Gnar aynı zamanda oyundaki eğlenceli karakterlerden biridir. Bu yazımızın konusu da Gnar Rün S13 - Gnar Rün Build üzerine olacaktır.

Gnar

Gnar bazı zamanlar neşeli ve oyuncudur, bazı zamanlar ise sinir krizi geçirerek sürekli yıkım yapmayı düşünen dev bir canavardır. Gnar ilkel bir yordle olup tuhaf bir yaratıktır. Bin yil boyunca buz içinde hapis kalmış ve sonradan özgürlüğüne kavuşmuştur. Şimdi ise bu yabancı kaldığı dnyaya ayak uydurmaya çalışıyor, bu dünyada hoplaya zıplaya dolanıyor. Gnar tehlikeden büyük zevk alır. Eline geçen ne varsa -bazen kemik dişi, bazen bir ev- rakibine savurur, fırlatır. Bu açıdan oldukça acımasız bir şampiyondur.

Gnar Rünleri

  1. Gnar'ın İsabet bazında zafer rünü %99 oranında tercih edilmektedir. Bu en fazla kullanılan rünüdür. Bu rün de Gnar'ı tercih edilebilir bir şampiyon yapmaktadır.
  2. Zafer rününden sonraki en çok tercih edilen rünü ise %93 oranla son direniş rünüdür. En fazla kullanılan rünü bu ikisidir.
  3. Yine isabet bazında saydığınız rünleri %89 oranla ayağı çabuk rünü ve %79 oranla çeviklik rünü takip eder. Nispeten daha az tercih edilirler.
  4. Azim bazında ise Gnar'ın gözü kara rünü %54 oranında tercih edilmektedir. Aşırı büyüme rünü de vardır ve %39 oranında tercih edilir ve bu rünler oldukça az kullanılıyor denebilecek rünlerdir.

Gnar'ın özellikle isabet bazında yüksek oranda kullanılan ve tercih edilen rünleri vardır. Ancak azim bazında görüldüğü üzere tercih edilme oranı çok düşük olan rünlere de sahiptir. Bu yazımızda sizlere Gnar rünleri nelerdir ve ne oranda tercih edilir, bilgi paylaşımı yapmaya çalıştık.