DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:09

Google Play Hesabına Bakiye Yükleme

Google Play Hesabına Bakiye Yükleme

Google Play, bilindiği üzere akıllı android telefonlarda herhangi bir oyun ya da uygulama indirmek için kullanılan sanal mağazadır. Bu mağaza olmadan android sürüme sahip telefonlarınıza herhangi bir dosya indirmeniz oldukça zordur. Mağazada ücretsiz uygulama ve oyunlar oldukça fazla olsa da bazı durumlarda kişiler parasını vererek o oyunun reklamsız sürümünü ya da uygulamanın daha kullanışlı halini satın almayı tercih edebilmektedirler. Bu durumda kullanıcıların Google Play Hesabına Bakiye Yükleme işlemi yapmaları gerekmektedir. Yüklemesi yapılan bu bakiyeler sanal mağaza üzerinden harcanabilmekte ve bu bakiye kadar dilerseniz oyun içinde herhangi bir materyal dilerseniz ücretli bir uygulama satın alabilme şansınız olmaktadır. Şimdi gelin bilmeyenler ve ayrıntılı öğrenmek isteyenler için Google Play hesabına bakiye nasıl yüklenir biz göz atalım

Google Play Hesabına Para Yükleme

  1. İlk olarak Google Play uygulamasını açalım
  2. Sonrasında sağ tarafta yer alan profil simgesine tıklayalım
  3. Ödemeler ve Abonelikler seçeneğini seçelim
  4. Akabinde açılan Ödeme yöntemleri sekmesine tıklayalım
  5. Son olarak “ Google Play Bakiyesi” sekmesine tıklayalım.
  6. Buradan dilerseniz kredi kartıyla dilerseniz hediye kartı yöntemiyle Google Play bakiyenize ekleme işlemi yapabilirsiniz.
  7. Kredi kartınızı eklediğinizde kartın limiti kadar olan tutar dâhilinde alışveriş yapabilirsiniz.
  8. Ancak bakiye yükleme sizler için daha güvenilir bir yöntemdir.

Görüldüğü üzere Google Play üzerinden bakiye yükleme işlemi oldukça basittir. Ancak bazı durumlarda kredi kartı bilgisi tanımlaması yapmak gerekebilmektedir. Bizler genel olarak satın alma işlemlerinde kredi kartı tanımlama değil bakiye yükleyerek kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Google Play Hesabına Para Yükleme işlemi yaptığınızda hesapta olan kadar harcama yapılabilmektedir. Örnekle açıklamak gerekirse elinizde 100 TL tutarında hediye kartı var ve bunu Google Play’e bakiye olarak yüklediniz. Daha yüksek bir meblağ ödeyerek oyun almak için ek yükleme yapmanız gerekmektedir. Ancak kredi kartınızı tanımlarsanız bu tutar kredi kartı limitiniz ile sınırlanacaktır. Kredi kartının orada kayıtlı olması bazı durumlarda oyuncuların haberi olmadan çekim işlemi gerçekleşebildiğinden genel olarak hediye kartları ya da promosyon kodları üzerinden gerçekleştirilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER