DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:55

Gragas İtem Dizilimi – Gragas İtem Build

Gragas İtem Dizilimi – Gragas İtem Build

Dünya çapında bir üne kavuşmuş olan League of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden seneler geçmesine rağmen eskimek bilmemektedir. Bu başarısının arkasında yatmakta olan geliştirici ekip, zamanında ve doğru şekilde yapmış oldukları güncellemeler sayesinde birçok oyuncunun gözdesi olmuştur. Oyuna ekledikleri yeni karakterler eğer aşırı güçlü olursa ve dengelenir bozmaya doğru gidiyorsa hemen oyuncuların isteklerine kulak vererek tekrar oyun içi dengeleri sağlamaktadır. Oyunun içinde bulunan yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait olan birbirinden farklı ve birbirinden enteresan hikâyeler sayesinde de oyuncuların büyük bir çoğunluğunun dikkatini çekmeyi başarmaktadır. Öyle ki, oyuncular belirlemiş oldukları main karakterle daha iyi özdeşleşebilmek adına karakterlerinin hikâyelerini öğrenmek istemektedirler. Bizler de siz değerli oyuncular için oyun içinde bulunan karakterlerin kısa hikâyelerini ve bu karakterlerin oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimlerini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Gragas İtem Dizilimi – Gragas İtem Build başlıklı yazımıza başlayalım ve sizlere Gragas karakterinin kısa hikâyesini ve oyuncuları tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimini anlatalım.

Gragas

Alkole aşırı düşkün, neşeli ve aynı zamanda kindar bir adam olan Gragas, kavga dövüşten aşırı derecede keyif almaktadır. Dünya üzerinde eşi benzeri olmayan içkisini yapabilmek için diyar diyar dolaşarak malzemelerini toplamaktadır. Gragas girdiği her ortamda önce neşesini ardında da öfkesini konuşturuyor ve ortaya genellikle maddi ve manevi hasarlarla bitmiş bir gece kalmış olmaktadır. İnsanlar yine de onun efsane içkisinden vazgeçemediği için onun bu hâllerine katlanmaktadır.

Gragas İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde ayık kafaya asla ulaşamayan ve gücünün doruklarında olan Gragas’ın oyuncular tarafından sıklıkla kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular ilk sırada genellikle Hepbuz itemini kullanmaktadırlar.
  2. İkinci sırada genellikle Lonia Çizmeleri itemini tercih etmektedirler.
  3. Sonrasında genellikle Başmelek Asası itemini kullanmaktadırlar.
  4. Hemen ardından Zhonya’nın Kumsaati itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Daha sonra Kozmik Hızlandırıcı itemini almaktadırlar.
  6. Son olarak Hiçlik Değneği itemini alan oyuncular item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Gragas İtem dizilimi bu şekildeydi. Keyifli oyunlar, bol zaferler dileriz.