DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:52

Gragas Rün S13 - Gragas Rün Build

Gragas Rün S13 - Gragas Rün Build

Dünyada en çok oynanan oyunların başında League Of Legends yani halk arasında bilinen adıyla LoL oyunu gelir. Ülkemizde de bu oyun kısa sürede çok fazla oyuncu tarafından sevilmiştir. Oyunun bu denli sevilmesinde oyundaki karakterlerin güçlü ve iyi karakterler olması da büyük etkendir. Özellikle bazı karakterler daha fazla tercih edilmektedir. Bu tercihin sebepleri, heronun özellikleri ve rünleridir. Karakterlerin rünleri de kendi arasında daha fazla kullanılabilmektedir. Bu yazımızın konusunu da bu oluşturuyor. Oyundaki Gragas karakteri en çok kullanılan karakterlerden biridir. Sizlere bu yazımızda en çok merak edilen Gragas'ın rünlerinden bahsedeceğiz. Gragas Rün S13 - Gragas Rün Build'lerini bilmek size oyunda avantaj sağlayacaktır.

Gragas

Gragas'ın neşesiyle azameti yarışır. Mükemmelliği arar ve kavgacıdır. Bilinmez diyarlardan kalkmış ve gelmiştir. Şuanda da Freljord'un el değmeyen steplerinde ender malzemeler arıyor. Aynı zamanda da geçtiği yerlerde yeni tarifler ve heyecanlar deniyor. Öfkesi saman alevi gibi parlayan bu şampiyon, bu öfkesiyle dillere destan kavgalar çıkarmıştır ve uzun süren bu kavgalar büyük hasarlar bırakmaktadır. Gragas gelirken daha cümbüş ve yıkımın geleceği anlaşılıyor.

Gragas Rünleri

  1. Gragas'ın ilham bazında kozmik sergi rünü %100 oranla en çok tercih edilen rünüdür.
  2. Peksimet teslimatı ve ilk vuruş rünü kozmik sergiden sonra %99 oranla en çok tercih edilen rünleridir.
  3. Sihirli pabuçlar rünü de %98 oranla kullanıcılar tarafından tercih edilirler. Gragas'ın saydığımız bu ilham bazındaki rünleri görüldüğü gibi çok tercih edilirler.
  4. Büyücülük bazında ise mana akışı yüzüğü rünü %97 oranla oyuncuların tercih ettikleri ründür. %92 oranında tercih edilen son rünü de yücelik rünüdür.
  5. Görüldüğü üzere Gragas'ın rünleri çok fazla tercih edilirler. Bu da Gragas'ın ne kadar iyi bir şampiyon olduğunu kanıtlar niteliktedir.

Gragas herosu anlaşıldığı üzere mükemmel bir karakterdir. Rünlerin oyuncular tarafından tercih edilmesi de bunu açıkça ortaya koymaktadır. Sizler de Gragas Rünleri'ni bilerek oynadığınızda oyundan daha çok zevk alacaksınız ve bu rünleri heyecanla kullanacaksınız ve rakiplerinizi daha rahat altedeceksiniz.