DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:31

Graves Ct S13 - Graves Counterları S13

Graves Ct S13 - Graves Counterları S13

LoL, ülkemizde en çok tercih edilen oyunların başında gelmektedir. Oyuna olan talebin sürekli artması yapımcıların da Lol’e yaptıkları yatırımın artmasına neden olmaktadır. Özellikle yamalarlar oyun sürekli güncellenmekte ve karakterler birbirleri ile çekişmeli olacak şekilde revize edilmektedir. Biz de bu yazımızda sizlere Lol’ün sevilen karakterlerinden Graves hakkında kısaca bilgiler vererek zayıf olduğu şampiyonlar ve karşısında güçlü olduğu şampiyonlardan bahsedeceğiz. Graves Ct s13 - Graves Counterları s13 oyuncuların merak ettiği ve forumlarda tek bir yazı halinde okuyarak seçimlerini bu doğrultuda gerçekleştirdikleri bir karakterdir. Bu yüzden Graves’in caunterlarını bir başlık altında toplayarak zayıf ve güçlü yönlerinden bahsedeceğiz.

Graves Hangi Şampiyonlar Karşısında Zayıf?

  1. Udyr: Graves’in karşı koymakta zorlandığı ilk şampiyon hiç kuşkusuz Udyr’dir. Karşısında koridor kazanma oranı %30,95 iken maç kazanma oranı %33,33 olarak bilinmektedir.
  2. Nunu ve Willump: Nunu ve Willump Graves’in güç yetirmekte zorlandığı bir diğer şampiyon olarak akıllara gelmektedir. Karşısında koridor kazanma oranı %38,5 iken maç kazanma oranı %23 olarak dikkat çekmektedir ki bu oldukça düşük bir orandır
  3. Diana: Graves’in Diana karşısında koridor kazanma oranı %41,34 olarak hesaplanmıştır. Maç kazanma oranı ise tam olarak %42,09 olması çok fazla azımsanacak bir oran değildir. Ancak gene de bu orandan yüksek oranlar bulunduğundan Graves’in karşısında zayıf olduğu şampiyonlar kategorisinde yer almaktadır.
  4. Hecarim: Graves’in bu şampiyon karşısında koridor kazanma oranı % 41,57 iken maç kazanma oranı %52,41’dir. Yani maç kazanma oranı ½ olarak hesaplanmıştır da denebilir. Hecarim şampiyon Graves ile kıran kırana mücadeleler yaşamaktadır.
  5. Volibear: Graves’in bu şampiyon karşısında koridor kazanma oranı %43,28 iken maç kazanma oranı biraz daha düşük olup %43,4 seviyelerinde hesaplanmıştır.
  6. Viego: Graves, Viego karşısında % 43,57’lik bir koridor kazanma oranına sahiptir. Maç kazanma oranı ise %42,66’dır.
  7. Nidalee: Graves’in karşısında tutunamadığı son şampiyon Nidaleedir. Koridor kazanma oranı %45 iken maç kazanma oranı %61,43 olarak bilinmektedir.

Yukarıda Graves’in counterları ve karşısında zayıf kaldığı şampiyonlar en basit haliyle açıklanmıştır. Graves Hangi Şampiyonlar Karşısında Zayıf? Konusu da bu maddelerle daha anlaşılır hale gelmiştir.