DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:55

Graves İtem Dizilimi – Graves İtem Build

Graves İtem Dizilimi – Graves İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bir türlü eskimek bilmeyen League of Legends oyunu hâlen dünyada en çok oynanan oyunlar sıralamasında yerini korumaktadır. Oyunu bu denli iyi yapan şeylerden biri ise arkasında çalışmakta olan geliştirici ekibin oyuncuların isteklerine hızlı ve doğru bir şekilde cevap vererek oyuncuların oyundan sıkılmasını engellemektir. Yani bir nevi oyunun eskimesinin önüne geçmektedirler. Bunun yanında içinde barındırdığı birbirinden ilginç ve birbirinden enteresan yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan yüzlerce farklı hikâye de birçok oyuncunun dikkatini çekmektedir. Bu sayede hem elinde bulunan oyuncuların sıkılmasını önlemekteler hem de bünyelerine yeni oyuncular kazandırmaktalar. Graves İtem Dizilimi – Graves İtem Build başlıklı yazımızda meraklısı olan oyuncular için Graves karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından kullanılan item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Graves karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Graves

Bir paralı asker olan Graves, ziyaret ettiği bütün şehirlerin tüm güvenlik güçleri tarafından aranmaktadır. Birçok farklı suçtan aranan Graves, özünde büyük bir kumarbaz ve gözü kara bir hırsızdır. Kader ismini verdiği çift namlulu tüfekle karşısında durmaya cüret edenleri yola getirmekte ve yeri geline hem mallarını hem de canlarını ellerinden almaktadır. Twisted Fate ile zamanında bozulan ortaklıklarının tekrardan düzelmesi ile birlikte daha da güçlü bir hale gelen bu ikili şimdilerde şehirde soyulmadık mekan bırakmamaktadırlar.

Graves İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde gücüne güç katan Graves karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu genellikle Umbra Mızrağı itemini tercih etmektedir.
  2. Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini almaktadırlar.
  3. Üçüncü sırada Kararma itemini tercih etmektedirler.
  4. Hemen ardından Tahsildar itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Beşinci sırada Serylda’nın Garezi itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olanak Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini alarak dizilimi sonlandırmaktadırlar.

Graves İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Doğru bir item dizilimi ve oynanış tarzı ile tüm karakterler bir şansı hak etmektedir.