DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:52

Gwen Rün S13 - Gwen Rün Build

Gwen Rün S13 - Gwen Rün Build

2009 yılında Riot Games firmasının piyasaya sürdüğü ve tüm dünyayı kasıp kavuran League Of Legends oyunu hala dünyanın en çok oynanan oyunlarının başında gelmektedir. Bu oyunun en çekici yanlarından biri de oyunun size sunduğu karakterlerdir. Bu karakterlerin rünleri ve özellikleri oyunculara portatif, kullanışlı ve eğlenceli bir dünya sunmaktadır. Bazı karakterler ise rünleri dolayısıyla diğer karakterlerden ayrılmaktadır. Bu farkın sonucunda bazı karakterler daha fazla ya da daha seçilmektedir. Bizler de sizlere bu yazıda oyundaki Gwen karakterinin sahip olduğu rünlerden bahsedeceğiz. Gwen Rün S13 - Gwen Rün Build size bu konuda yol gösterici olacaktır.

Gwen

Gwen eskiden oyuncak bebekti ve sihirle canlandı. Kendisini yapmak için kullanılan araçlar şimdi onun tarafından silah olarak kullanılıyor. Kendisini yapan sahibini seviyor ve hiçbir zaman unutmuyor. Kıymet bilen bir şampiyondur. Kutlu sisi kontrol edebilen bir çardır. Kutlu sis makasını, iğnelerini ve dikiş ipliğini kutsamıştır. Karşılaştığı şeyler Gwen için yenidir ama bu kötü dünyada iyilik yapmak ve iyi düşünmek için keyfini ve neşesini bozmuyor ve bu şekilde savaşmaya kararlı görünüyor.

Gwen Rünleri

  1. İsabet bazında en çok tercih edilen Gwen rünleri %99'luk tercih edilme oranıyla yenilmez rünü ve son direniş rünüdür.
  2. Bu rünleri %97'lik oranla pratik zeka rünü takip eder.
  3. %80'lik tercih edilme oranıyla en az tercih edilen isabet rünü çevikliktir.
  4. Azim bazında en çok tercih edilen Gwen rünü ise %60'lık tercih edilmeyle gözü kara rünüdür.
  5. Bunu takip eden rünler ise %58 oranında tercih edilen ikinci şans rünü ve %34'lük tercih edilmeyle oldukça düşük oranla tercih edilen aşırı büyüme rünüdür.

Gwen herosu oyuncular tarafından özellikle isabet bazında oldukça fazla tercih edilen rünlere sahiptir. Bu da Gwen'i oldukça fazla tercih edilen bir şampiyon haline getiriyor. Ancak azim bazında sahip olduğu rünlerin de oldukça az tercih edildiğini de belirtmek gerekir. Gwen'in tüm rünlerini düşünerek yorum yaparsak eğer ortalamanın üzerinde bir şampiyon olduğunu söylememiz hiç de yanlış olmaz. Yukarıda belirttiğimiz Gwen Rünleri bilgilerine dayanarak seçim yapmak oyunculara yok gösterici olacaktır.