DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:09

Harry Potter Evreninde Geçecek Oyun Hogwarts Legacy 2022 Yılına Ertelendi

Hogwarts Legacy oyunu yapımcıları, oyunun 2022 senesine ertelendiğini duyurdu. Oyun şirketinden yapılan açıklamaların ardından, oyun sevenler oldukça heyecanlanmıştı. 2021 senesi içerisinde piyasaya çıkması beklenmekte olan yeni RPG oyun hogwarts legacy 2022 yılına ertelendi. Şirket yapımcıları, oyunculara en iyi deneyimleri sunabilme için biraz daha çalışma yapmaları gerektiğini de ifade etti.

Hogwarts Legacy 2022 Yılına Ertelendi

Oyunun yapımcıları yeni ve resmi bir açıklamayla güncel durumu açıkladı. Şu sözlerle yeni durumu belirtti; "PortKey Games markasının altında yer almakta olan Hogwarts Legacy oyununun duyurulmasına verilen olumlu tepkiler için dünyanın dört bir yanında olan hayranlara teşekkür ederiz. Oyuna gereken zamanı tanımak için çıkış tarihinin ertelenmesi adına karar verdik. Bu sebeple de Hogwarts Legacy, 2022 senesinde piyasaya sürülecek ve oyuncularla kavuşacak.”

Oyun Şirketinden Resmi Bir Açıklama Geldi

2021 senesi içerisinde piyasaya çıkması beklenen ve oyuncuları heyecanlandıran yeni RPG oyunu Hogwarts Legacy çıkışının ertelendiği resmi açıklamayla bildirildi. Bilindiği üzere PlayStation 5’in lansman etkinliklerinde konsol dışında bazı diğer heyecan verici oyunların da tanıtımları yapılmıştı. Bu oyunlar arasında en çok dikkat çeken oyun ise, Harry Potter evreninde geçmekte olan Hogwarts Legacy adlı oyun olmuştu. Merakla beklenen oyun hakkında, şirket yapımcılarından bilgilendirici resmi bir açıklama geldi.

Hogwarts Legacy Oyunu 2022 Senesinde Oyun Severlerle Kavuşacak

Oyunla ilgili olarak yayınlanmış tanıtım fragmanında Hogwarts Legacy’nin 2021 senesinde oyun severlerle buluşacağı açıklanmıştı ancak oyunun resmi Twitter hesabından yeniden güncel bir duyuru yapıldı.

• Bu duyuruya göre Hogwarts Legacy’nin 2022 senesine ertelendiği ve oyun için gereken zamanın tanınmaya karar verdiği ifade edildi.

• RPG türünde çıkacak oyun, orijinal kitap serisi ve Fantastik Canavarlar filminin çok daha gerisinde, 1800’lü yıllarda geçiyor olacak.

• Seri ile ilgili pek çok tarihi sırrın ortaya çıkacağı oyun, adından da anlaşılacağı gibi büyücülük okulunda Hogwarts’ta geçen bir oyun olacak.

• Oyun, PlayStation 5 lansmanlarında duyurulmuş olsa bile aynı zamanda diğer bütün konsollarda ve PC platformlarında oynanabilir özelliğe sahip olacak.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER