DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:55

Hecarim İtem Dizilimi – Hecarim İtem Build

Hecarim İtem Dizilimi – Hecarim İtem Build

Dünya üzerindeki hemen hemen bütün ülkelerde ün salmış olan strateji tabanlı moba oyun olan League of Legeds çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu ününden hiçbir şey kaybetmemiştir. Hatta tam tersi, doğru zamanda yapmış oldukları doğru güncellemeler sayesinde bünyesine yeni oyuncular kazandırarak bu ününe ün katmaya devam etmektedirler. Ayrıca sahip olduğu muhteşem grafikler ve oynanış dinamikleriyle büyük bir kitlenin gönlünü kazanmıştır. Bunun yanında içinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait olan yüzlerce gizemli hikâye sayesinde oyuncuların ilgisini diri tutmaya devam etmektedirler. Ana karakterlerini belirlemiş olan oyuncuların birçoğu karakterleriyle özdeşleşebilmek adına o karakterin hikâyesini ve item dizilimini öğrenmek istemektedirler. Bizler de tam da bu noktada devreye girerek siz değerli oyuncuların bu ihtiyacına cevap vermek istedik ve Hecarim İtem Dizilimi – Hecarim İtem Build başlıklı yazımızı hazırladık. Bu yazımızda siz değerli oyunculara Hecarim karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılmakta olan item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan karakterin kısa hikâyesini sizlere anlatarak yazımız başlayalım.

Hecarim

Hecarim ölümsüzlerin ruhlarının peşine düşmekle lanetlenmiş olan insanımsı bir hayvandır. Bu korkunç birleşimin sonucunda meydana gelen iğrenç görüntüsü sayesinde karşısına çıkan herkesi korkutmayı başarmaktadır. Emrinde bulunan askerleri sayesinde karşısına çıkan her şeyi ezip geçen bu şövalye, ardında bırakmış olduğu yıkımı seyrederek keyfe varmaktadır. Oldukça acımasız olan bu şövalye bulunduğu kıtanın hakimiyetini ele geçirmek için elinden geleni yapmaktadır.

Hecarim İtem

Doğru bir item dizilimi ile hem hızını hız hem de gücüne güç katan bu karakterin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular ilk sırada genellikle İlah Sildiren itemini tercih etmektedirler.
  2. Sonrasında Lonia Çizmeleri itemini envanterlerine eklemektedirler.
  3. Üçüncü sırada Manaveren itemene satın almaktadırlar.
  4. Hemen ardından Ölümün Dansı itemini satın alan oyuncular,
  5. Daha sonra Kara Balta itemini almaktadırlar.
  6. Son olarak Shojin’in Mızrağı itemini alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadırlar.

Hecarim İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Şimdiden hepinize bol zaferler ve keyifli oyunlar dileriz.