DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:51

Heimerdinger Rün S13 - Heimerdinger Rün Build

Heimerdinger Rün S13 - Heimerdinger Rün Build

League Of Legends oyununun bazı çevrelerce en sevilen kısmı oyunun karakterleridir. Bazı karakterler ise diğer karakterlere nazaran daha fazla seçilebilirler. Bu da normal ve olağan bir durumdur. En fazla seçilen heroya bir örnek de Heimerdinger'dir. Güçlü, yenilikçi ve çalışkan bir hero olmasıyla fark yaratır. Aynı zamanda rünleri de fazlaca kullanılır. Sizlere de bu yazıda Heimerdinger rünlerinin ne olduğundan ve ne kadar tercih edildiğinden, Heimerdinger Rün S13 - Heimerdinger Rün Build konusundan bahsedeceğiz.

Heimerdinger

Bir bilim adamı olan Profesör Heimerdinger aynı zamanda dahi bir yordle'dır. Yenilikçi ve saygın olmakla beraber Piltover'ın da mucitlerindendir. Çalışmalarını takıntılılığa yakın bir bağlılıkla yapar. Evrenin de en derin ve aman vermeyen sorularına cevap aramak için büyük çaba gösteriyor. Ortaya koyduğu teoriler ne kadar anlaşılmaz gözükse de profesör, Piltover'ın en ölümcül makinalarının bazılarını inşa etmiştir. Daha verimli olmaları için de var gücüyle çalışıyor, icatları kurcalıyor, durmak nedir bilmiyordu.

Heimerdinger Rünleri

  1. Heimerdinger'in en fazla tercih edilen rünü öncelikle %100 tercih edilme oranıyla sihirli yıldızdır. Yine bir diğer %100'lük oranla seçilen rünü ise mana akışı yüzüğüdür. Bu iki rün de büyücülük bazındadır.
  2. Diğer seçilen büyücülük rünleri ise %94 tercih oranıyla kızart rünü ve %88 oranla yücelik rünüdür. Bu rünlerin seçilme oranları da görüldüğü üzere oldukça yüksektir.
  3. Heimerdinger'in ilham bazında tercih edilen rünleri ise yine %88 tercih oranıyla kozmik sergi ve %76'lık tercihle sihirli pabuçlardır. Bu heronun ilham rünleri de yine oldukça yüksek derecede tercih ediliyor.
  4. Bu iki bazda da Heimerdinger'in rünleri yüksek oranlarla seçiliyor. Bu da Heimerdinger'in ne kadar tercih edildiğini de bize açıkça gösteriyor çünkü oranları çok yüksek. Bunlar ortalamanın oldukça fazla üzerinde oranlar.

Heimerdinger çalışkan, saygın bir şampiyon olmasının yanı sıra güçlü rünlerle de bu oyunda kendini ispatlamış bir herodur. Rünleri de çok seviliyor. Bu durum da onu oyunun en çok sevilen ve en çok seçilen çarlarından biri yapıyor. Oyuncular bu çarı seçtiklerinde Heimerdinger Rünleri'ni rahatça kullanabilir, oyunda büyük avantaj yaratarak rakiplerini alt edebilirler.