DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:51

Illaoi Rün S13 - Illaoi Rün Build

Illaoi Rün S13 - Illaoi Rün Build

League Of Legends dünyasında bazı karakterler oyuncular tarafından çok sevilirler ve tercih edilirler. Bunu sağlayan olgu tabi ki karakterlerin güçleri ve sahip olduğu rünleridir. Karakterlerin kendileri daha çok seçildiği gibi bazı rünleri de diğerlerine nazaran daha çok oyuncu tarafından daha fazla kullanılabilmektedir. Illaoi de bu özel şampiyonlardan biridir. Bu yazımızın konusunu da Illaoi'nin rünleri oluşturuyor. Illaoi Rün S13 - Illaoi Rün Build yazımız size bu karakterin rünlerinin ne oranda kullanıldığı konusunda ufkunuzu açacak bilgiler verecektir.

Illaoi

Illaoi'nin inanılmaz bir cüssesi vardır. Ama cüssesinden daha büyük bir şeyi de vardır. O da sarsılmaz inancı. Altın bir idole sahiptir ve bunu büyük Kraken'in elçisi olarak kullanır. Bu altın idol rakiplerinin ruhlarını bedenlerinden koparmasını sağlar. Böylelikle gerçeklik algısını yerle bir eder. Nagakabouros'un sözcüsüne meydan okuyan rakipler de kısa sürede Illaoi'nin de tek başına olmadığını görüp ondan çekinirler. Çünkü Yılan Adaların İlahı da onunla daima omuz omuzadır.

Illaoi Rünleri

  1. Illaoi'nin isabet bazında en göze çarpan rünü %100'lük tercih edilme oranıyla yenilmez rünüdür. En çok tercih edilen rünüdür. Yine aynı şekilde %100 oranında tercih edilen diğer rünleri pratik zeka rünü ve son direniş rünüdür. Bu rünler de her bazda Illaoi'nin en fazla seçilen ve kullanılan rünleridir.
  2. Bu rünleri nispeten daha az tercih edilme oranıyla ve %88 tercih edilme oranıyla sıvışma rünü takip ediyor.
  3. Azim bazında da en fazla kullanılan rünü %88 tercih edilmeyle ikinci şans rünüdür. Bu rünü takip eden rün de daha az bir kullanılmayla ve %59'luk oranla canlandır rünüdür.
  4. Görüldüğü üzere Illaoi kullanıcıları isabet bazındaki rünleri bariz bir şekilde daha fazla kullanıyor.

Tüm bu verilere bakılacak olursa Illaoi, rünlerine oldukça fazla güvenilen, oyuncuların ona güvendiği bir çardır diyebiliriz.  Bir çok rünü yüksek oranlarda seçiliyor. Oyuncuların da Illaoi gibi sarsılmaz bir inançla Illaoi'ye güvendiğini söyleyebiliriz. Çok özel bir çar olduğunu görmek zor değil. Siz Lol oyuncuları da Illaoi'yi seçerek bu fazlaca tercih edilen Illaoi Rünleri'ni kullanabilir, rakiplerinizi alt etmenin keyfine varabilirsiniz.