DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:53

Irelia İtem Dizilimi – Irelia İtem Build

Irelia İtem Dizilimi – Irelia İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana birçok oyuncunun gözdesi olmayı başaran League of Legends oyunu dünya üzerinde en aktif oyuncu kitlesine sahip olan oyunlardan birisidir. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu aktifliğini koruyabilmesi gerçekten de çok büyük bir başarıdır. Bu başarının arkasında yatan ekibin sıkı ve disiplinli çalışması sonucunda birçok oyuncunun dikkati bu oyun üzerine çekilmektedir. Bu ekibin yapmış olduğu doğru ve yerinde olan güncellemeler sayesinde hem ellerinde bulunan kitle sıkılmamakta hem de bünyelerine birçok yeni oyuncu katmaktadırlar. İçinde barındırdığı yüzlerce birbirinden farklı karakter ve bu karakterlere yazılmış olan birbirinden gizemli hikâyeler sayesinde oyuncu kitlelerinin büyük bir çoğunluğunun dikkatini çekebilmektedirler. Bizler de meraklıları için hem karakterlerin kısa hikâyelerini hem de oyuncular tarafından kullanılan item dizilimlerini yayınlamaktayız. Irelia İtem Dizilimi – Irelia İtem Build başlıklı yazımızda da siz değerli oyuncular için Irelia karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan karakterin hikâyesiyle yazımıza başlayalım.

Irelia

Yaşamış olduğu toprakların işgali sonucunda hiç beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan Irelia, topraklarını işgal eden düşmanların kökünü kurutmayı kafasına koymuştur. Elinde bulunan ölümcül bıçakları yöresinin dansıyla birleştiren Irelia tam bir dövüşçü olmuştur. Zaman içinde dövüş yeteneklerini kanıtlayan Irelia, kadim toprakların yöneticisi olma hakkını elde etmiştir. Yönetici olan Irelia mükemmel savaş dansı ile ülkesinin koruması olma rolünü üstlenmiştir.

Irelia İtem

Yerinde duramayan Irelia’nın oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Mahvolmuş Kralın Kılıcı itemini alarak maçlarına başlamaktadırlar.
  2. Sonrasında listelerine Merkür’ün Adımları itemini eklemektedirler.
  3. Üçüncü sırada Ölümsüz Kalkanyay itemini tercih etmektedirler.
  4. Hemen ardından Ölümün Dansı itemini tercih eden oyuncular,
  5. Beşinci sırada Aklın Sonu itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Donmuş Yürek itemini tercih eden oyuncular dizilimi bitirmektedirler.

Irelia İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Doğru bir item dizilimi ve doğru bir oynanış tarzı ile tüm karakterler bir şansı hak etmektedir. Keyifli oyunlar dileriz.