DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:45

Istan Bulls Esports Club Valorant Sahnesine Giriş Yaptı

Valorant oyunu dünya çapında sayısız oyuncunun beğenisini kazanmaya devam ederken oyun müsabakalarında yarışanların sayısı da artmaya devam ediyor. Oyunun Türkçe olmasının da etkisiyle Türkiye üzerinden oyuna katılan grupların sayısında artış yaşanması engellenemez bir durum haline geliyor. Son olarak Türkiye'den oluşturulan oyun gruplarından bir tanesi olan Istan Bulls Valorant oyunlarında yarışacak olan kadrosunun kimlerden oluştuğunu duyurarak rekabet ortamında var olduğunu ilan etmiş oldu. Geçen ay yeni tasarladıkları kadronun yenilenen formalarının tanıtımını da yapan oyun grubunun bu kez de kadrosu netleşmiş oldu. Sosyal medya hesaplarından yenilenen kadro isimlerinin yayınları da başladı.

Yenileme Dönemi Başlıyor

Geçen aylarda yaptığı duyurularda yeni sezon için birçok branşta yenileme yapacağını açıklayan takımın ilk kadrosunun yenileme işlemleri tamamlandı. Valorant kadrosunu yenileyen takımın oyuncuları da bu sayede netleşmiş oldu. Yapılan açıklamaya göre;

• Erkan Taşçıoğlu'nun FushioN adıyla takıma alındığı açıklandı,

• Ahmet Leventerler için Wenaxy adıyla anlaşma sağlandı,

• Artun Miran için Ellan belirlemesi yapıldı,

• Zafer Günay için UpXz kullanıcı adıyla kadroya giriş elde edildi,

• Recep Bayat da Rewcep ile yeri kesinleşen son kişi oldu.

Yenilenen kadronun yeni sezon için çalışmalara başladığı twitter üzerinden yapılan açıklamalarla meraklılarına duyuruldu.

Sosyal Medya Duyuruları

Yapılacak olan bütün gelişmelerin yakından takip edilmesi için sosyal medya hesaplarından anlık şekilde açıklamalar yapılıyor. Valorant kadrosu kadar diğer takımlarda yapılan güncellemeler de oldukça iddialı şekilde yapılan paylaşımlarla resmiyete kavuşuyor. Gücümüze güç koymaya geliyoruz şeklinde açıklanan yeni slogan ile yeniliklerin duyurulması yoluna gidiliyor.

Yenilenen Branşlar

Geçen sene için iyi başarılar elde edilmesine karşılık bu sene daha da güçlenme yoluna giden takımın hangi branşlarda yenileme yoluna gideceği de merak ediliyordu. Yapılan açıklamalarda bu konuda bir ayrıma gidilmeyeceği ve her branş için yenilemelerin yapılacağı kesinleşmiş oldu. Duyurulan Valorant yeniliği de bu konuda köklü değişimler yapılacağının daha net ortaya konmasını sağladı. Sosyal medya ekibinin çalışmalarında hızlı ve anlık paylaşımlar yapması takımın ne durumda olduğunu anlamanın da kolaylaşmasını sağlıyor.