DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:53

Ivern İtem Dizilimi – Ivern İtem Build

Ivern İtem Dizilimi – Ivern İtem Build

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan strateji tabanlı moba oyunu League of Legends oyunu ülkemizde de büyük bir ilgi ile karşılanmıştır. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen doğru zamanda getirilen yenilikler ve doğru zamanda yapılan güncellemeler sayesinde üstüne toplamış olduğu ilgiden hiçbir şey kaybetmemiştir. İçinde barındırdığı yüzlerce farklı karakter ve bu karakterlere ait olan yüzlerce farklı hikâye sayesinde hem elindeki oyuncuların ilgisini diri tutmakta, hem de bünyesine yeni oyuncular katmaktadır. Bizler de siz değerli oyuncular için bu noktada devreye girerek oyun içinde bulunan karakterlerin kısa hikâyelerini ve meraklısı için diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini aktarmaktayız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizler için hazırladığımız Ivern İtem Dizilimi – Ivern İtem Build başlıklı yazımıza Ivern karakterinin kısa hikâyesini anlatarak başlayalım.

Ivern

Yarı ağaç yarı insan olan Ivern, birçok kişi tarafından doğasever olarak adlandırılmaktadır. Derin ormanların içinde dolaşırken her adımında bir ağacın filizlenmesini sağlayan Ivern doğanın bütün sırlarını bilmektedir. Ormanda karşısına çıkan her şeyle, ayırt etmeksizin her şeyle, sıkı sıkıya dostluk bağları kurmaktan kendisini hiçbir zaman alıkoymaz. Karşılaştığı yaratıklara zarar vermek her zaman son seçeneği olarak yer almaktadır. İlk amacı her zaman kendi bilgeliğini başka yaratıklara da aktararak bulunmuş olduğu yeri daha yaşanabilir bir yere çevirmek isteğidir.

Ivern İtem

Doğru bir item dizilimi ile bilgeliğinden yararlanmak istemeyen yaratıkları alt edecek güce erişen Ivern’in oyuncular tarafından sıklıkla kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Dinçleştirici Aytaşı itemini alarak oyunlarına başlamaktadırlar.
  2. İkinci sırada Lonia Çizmeleri itemini tercih etmektedirler.
  3. Sonrasında Kimyasal Çürütücü itemini tercih etmektedirler.
  4. Hemen ardından envanterlerine Kefaret itemini eklemektedirler.
  5. Daha sonra Akan Su Asası itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Kızgın Buhurdanlık itemini satın alan oyuncular item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Ivern İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Unutmayın ki doğru item dizilimi ile bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. Şimdiden bol zaferler ve keyifli oyunlar dileriz.