DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:50

Ivern Rün S13 - Ivern Rün Build

Ivern Rün S13 - Ivern Rün Build

League Of Legends oyununun çok sayıda sevilen karakteri vardır. Bu karakterlerin sevilmesini sağlayan en kuvvetli noktalardan biri ise karakterlerin rünleridir. Bu rünlerin de oyuncular için bir tercih edilme oranı vardır. Hangi karakterin hangi rününün olduğu ve bu rünlerin ne derecede kullanıldığı bize o şampiyonu seçmemizde etkili olabilir. Bu yazımızda size oyunun karakterlerinden biri olan ve çok sevilen Ivern karakterinin rünlerinden bahsedeceğiz. Ivern Rün S13 - Ivern Rün Build merak edilen bir konudur ve size fayda sağlayacaktır.

Ivern

Ivern çevrede doğasever baba olarak tanınır. Bir taraftan Runeterra ormanlarını arşınlıyor, bir taraftan da bulunduğu yerlerde yaşam filizlendiriyor. Yarı ağaç, yarı insan karışımı bir karakterdir. Oldukça da tuhaf görünüyor. Tabiatın tüm sırlarını bilen kahramanımız her şeyle bir dostluk bağı kurar. Yeri geldiğinde yan yan yürüyen, yeri geldiğinde filizlenen, sıçrayan, uçan her şeyle... Yaban diyarlarını gezdiği esnada karşılaştığı kişilere bilgilerini aktaran kahramanımız ormanları da zenginleştiriyor ve kelebeklere de sırlarını anlatıyor.

Ivern Rünleri

  1. Ivern'in rünlerinin seçilme oranları çok yüksektir.
  2. Büyücülük bazında 3 rünü en yüksek oranda tercih ediliyor. Bunlardan ilki %100'lük tercih oranıyla Aery'yi çağır rünüdür. Bir sonraki %100'lük rün de bulut pelerini rünüdür. %100'lük son büyücülük bazı ise yücelik rünüdür.
  3. Son büyücülük rünü ise yine hiç de fena olmayan bir seçilme oranıyla bizi karşılayan ve %83'lük tercih oranını bize gösteren yaklaşan fırtına rünüdür.
  4. İlham bazında da Ivern'in rünleri en yüksek oranda tercih ediliyor. 2 rünü de %100'lük oranla seçilmektedir. Bunlardan ilki geleceğin pazarıdır. Bir diğer %100'lük tercih oranına sahip rünü ise kozmik sergi rünüdür.
  5. Görüldüğü üzere bu rünler ve tercih edilme oranları Ivern'i karakterler arasında çok yüksek bir mertebeye koymaktadır.

Ivern'in bu istatistiklerine baktığımızda onun için kalburüstü bir çar diyebiliriz. Oyuncuların sıklıkla seçtiği bir şampiyondur ve rünleri de çok yüksek oranda seçiliyor. Seçtiğinizde sizi utandırmayacağını düşündürten bir şampiyondur. Ivern Rünleri bize onun ne kadar sevildiğini de gösteriyor. Ancak unutulmamalıdır ki bunlar en nihayetinde verilerdir. Oyundaki başarınızı yine sizin oyun beceriniz, yaptığınız taktiklerin uygunluğu belirleyecektir.