DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:52

Janna İtem Dizilimi – Janna İtem Build

Janna İtem Dizilimi – Janna İtem Build

Dünya çapında bir üne sahip olan strateji tabanlı moba oyunu olan LoL oyunu, çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen elinde bulundurduğu ünden hiçbir şey kaybetmemiştir. Hatta tam tersine, zamanında yapılan doğru güncellemeler ve oyuna getirilmiş olan yenilikler sayesinde ününe ün katmaya devam etmektedir. Ayrıca içinde barındırdığı yüzlerce ilginç karakter ve bu karakterlere ait olan enteresan hikâyeler sayesinde de büyük bir kitlenin ilgi odağı olmayı başarmıştır. Bizler de siz değerli ve meraklı olan oyuncular için bu karakterlerin kısa hikâyelerini ve diğer oyucular tarafından yaygın olarak kullanılmakta olan item dizilimlerini aktarmaktayız. Janna İtem Dizilimi – Janna İtem Build başlıklı yazımızda da siz değerli oyuncular için Janna karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan karakterin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Janna

Elinde bulundurduğu gücün ana maddesi rüzgardır. Kudretini ve dirayetini bu rüzgârdan alan Janna, kendisiyle yanı safta bulunan arkadaşlarını korumak için elinden geleni ve hatta çoğu zaman elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Elinde bulundurduğu rüzgârı kontrol etme gücünü dilediğine fırtına dilediğine ise ruhu okşayan bir meltem olarak göstermektedir. Bu tamamen kendisine kalmıştır. Ne zaman ortaya çıkacağı asla tam olarak bilinemese de birilerine her an yardım etmeye hazırdır.

Janna İtem

Doğru bir item dizilimi ile elinde bulundurduğu gücü iki katına çıkarabilen Janna karakterinin oyuncular tarafından kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Gerçek Buz Parçası ile oyuna başlamaktadırlar.
  2. Sonrasında Lonia Çizmeleri ile devam etmektedirler.
  3. Üçüncü sırada Dinçleştirici Aytaşı itemini tercih etmektedirler.
  4. Hemen ardından Kimyasal Çürütücü itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Beşinci sırada Kefaret itemini kullanan oyuncular,
  6. Son sırada Kızgın Buhurdanlık itemini alarak dizilimi sonlandırmaktadırlar.

Siz değerli oyuncular için Janna İtem dizilimin anlatmış bulunmaktayız. Doğru item dizilimi ve doğru oynanış tarzıyla tüm karakterler bir şansı hak etmektedir. Şimdiden keyifli oyunlar ve bol bol zaferler dileriz.