DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:50

Janna Rün S13 – Janna Rün Build

                           Janna Rün S13 – Janna Rün Build                                  

Ülkemizdeki en sık tercih edilen oyunların başında hiç şüphesiz Lol gelmektedir. Gerek counterları gerekse rünleri oyun içinde bolca tartışmaya sebep olmakta ve 140 kahramandan her biri farklı özellikler ile ortaya çıkmaktadır. Hal böyle olunca forumlarda ve oyun sitelerinde ayrı başlıklar halinde oyuncuların counterları ve hatta rünleri tartışılmaktadır. Burada amaç oyunculara keyifli bir oyun şansı sunmak ve onların mücadelelerini daha sağlam bir şekilde gerçekleştirmesini sağlamaktır. Biz de bu yazımızda oyunculardan oldukça talep gören rünlere değineceğiz. İncelememizi karakter bazında yapacak olduğumuz için makalemizde ilk olarak Janna hikâyesine değinecek ve sonrasında karakterle ilgili Janna Rün S13 – Janna Rün Build konusu hakkında rünlerden bahsedeceğiz.

Janna

Janna, düşkünlerini koruyan ve gizemli bir elemental rüzgâr ruhu olarak tanımlanmakta olan efsane karakterdir. Gücünü Runeterra rüzgârlarından aldığına ve Runeterra'lı denizcilerin yakarışlarıyla hayat bulduğuna inanılmaktadır. Janna’nun koruması için Zaun'un derinliklerinden yükselen sesler, onu zor duruma düşenler için bir umut kaynağı haline getirmiştir. Janna’nın ne zaman hangi şekilde ortaya çıkacağını belli olmasa da ansızın yardıma geldiğine tanık olanların sayısı bir hayli fazladır. Şampiyonumuz ilgi çekici hikâyesi ve sağlam skilleri ile adından söz ettirmeyi çoktan başarmış durumdadır.

Janna Rünleri

  1. Janna rünlerini İlham bazında incelediğimizde Buzul Takviyesi ve Kozmik Sezgi skillerinin oyuncular tarafından %100 oranla tercih edildiğini görüyoruz.
  2. Aynı baz için Peksimet Teslimatı oran da bir hayli yüksek olup bu oran %85 olarak bilinmektedir.
  3. Mükemmel Zamanlama rünü, oyuncuların %51 oranında tercih ettikleri bir diğer spesifik özellik olarak akıllara gelmektedir.
  4. Şampiyonumuzu azim bazında incelediğimizde ise Canlandır rününün gamerlar tarafından %98 lik bir oranla tercih edildiğini görmekteyiz
  5. İkinci şans rünü ise Azim bazında %27 gibi bir oranla seçilmektedir.
  6. Janna için Azim bazında %45 gibi ortalama bir oranla seçilen Yaşam Kaynağı, bir şampiyonun hareketini kısıtlamak için onu 4 saniyeliğine işaretlemektedir.

Görüldüğü üzere Janna rünleri etkili kullanıldığında oyunculara oldukça yeterli gelmektedir. Burada hangi rün ne zaman ve nasıl kullanılacak önemli olan ise budur.