DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:52

Jarvan IV İtem Dizilimi – Jarvan IV İtem Build

Jarvan IV İtem Dizilimi – Jarvan IV İtem Build

Strateji tabanlı moba oyunlarının uzun yıllardan beri zirvesinde olan LoL oyunu, çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlen en aktif oyuncu kitlesine sahip olan oyunların arasında yer almaktadır. Geliştirici ekibini oyuncularına değer vermesi ve onların isteklerine cevap vermesi sonucunda bu üne kavuşan LoL oyunu büyük bir hızla gelişmeye devam etmektedir. İçinde yüzlerce karakter barındıran LoL oyunu aynı zamanda bu karakterlerin her birine birbirinden ilginç ve birbirinden özel hikâyeler tasarlamışlardır. Tasarlanan bu hikâyeler birçok oyuncunun ilgisini çekmeyi başarmış ve beğenilerini toplamıştır. Bizler de siz değerli oyuncular için oyun içinde bulunan karakterlerin kısa hikâyelerini ve bu karakterlerin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktarmaktayız. Jarvan IV İtem Dizilimi – Jarvan IV İtem Build başlıklı yazımızda da sizler için Jarvan IV karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılan ve tavsiye edilen doğru item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan karakterimizin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Jarvan IV

Bir hanedanın prensi olan Jarvan IV ülkesini temsil edebilmesi için ustaları tarafından kusursuz bir şekilde yetiştirilmiştir. Omuzlarına binmiş büyük bir beklentinin altında ezilirken savaş alanında düşmanlarına karşı gelen Jarvan IV, halkının beklentilerine cevap vererek savaş alanında sancağını düşman cesetlerinin üstüne dikerek gücünü herkese kanıtlamaktadır.

Jarvan IV İtem

Doğru bir item dizilimi ile gücü ve hırsı katlanan Jarvan IV’nin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Kaniçen itemini alarak maçlarına başlamaktadırlar.
  2. Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini envanterlerine eklemektedirler.
  3. Hemen ardından Ölümün Dansı itemini alan oyuncular,
  4. Dördüncü sırada Çivili Zırh itemini tercih etmektedirler.
  5. Beşinci sırada Koruyucu Melek itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Malmortius’un Ağzı itemini alarak dizilimi sonlandırmaktadırlar.

Jarvan IV İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Doğu item dizilimi ile düşmanlarını eline oyuncak eden bu karakteri doğru tarzda oynadığınız takdirde büyük keyif alacağınızı garanti etmekteyiz.