DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:23

Jax CT S13 - Jax Counterları

Jax CT S13 - Jax Counterları

LoL’de birçok karakterin çeşitli özellikleri, zayıf ve güçlü yanları bulunmaktadır. Şampiyonlar bazı karakterler karşısında bir hayli zayıf kalabilmektedir. Jax CT S13 - Jax Counterları konusu da Jax2ın hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğunu açıklamaktadır. Gelin birlikte önce Jax hakkında kısaca bilgi verelim sonrasında ise hangi şampiyonlar karşısında zayıf buna bir göz atalım.

Jax

Jax’ın arka arkaya yaptığı ve saldırı hızını devamlı arttırdığı amansız saldırı oldukça etkilidir. Aynı şekilde Jax’ın silahıyla darbesini indirdiği sıçrama saldırısı da imza hareketlerindendir. Şampiyonun silahını enerjiyle yüklediği ve bir sonraki saldırıda düşmana ek hasar verdiği Güçlendir özelliği de oyuncular arasından sıklıkla tercih edilmektedir.

Jax Counterları

  1. Rumble: Jax’ın Rumble karşısındaki koridor kazanma oranı oldukça düşük olup %20,93 seviyesindedir. Ancak maç kazanma oranı biraz daha yüksektir ve bu ihtimal %74,74 olarak hesaplanmıştır.
  2. Kennen: Jax, Kennen karşısında %23,27 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu oran görüldüğü üzere oldukça düşüktür ve anlamı şudur. Jax, Kennen karşısında koridor kazanma anlamında oldukça zayıftır. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %35,5’dir.
  3. Wukong: Jax’ın Wukong karşısında %28,92 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahip olduğunu biliyoruz. Jax’ın bu şampiyon karşısındaki maç kazanma ise koridora oranla bir hayli yüksek olup %71,45 seviyesindedir.
  4. Quinn: Jax, Quinn karşısında %29,05 ihtimalle bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %54,96’dır.
  5. Tahm Kench: Jax’ın bu şampiyon karşısındaki koridor kazanma oranı %30,46 iken maç kazanma oranı %47,63’dür. Bu oranlar Jax’ın Tahm Kench karşısında bir hayli zayıf kaldığına işaret etmektedir.
  6. Garen: Jax’in Garen karşısındaki koridor kazanma oranı %31,42’dir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %35,64’dür.
  7. Darius: Jax, Darius karşısında %32,69 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %60,83 olarak bilinmektedir.

Yukarıdaki listede Jax Counterları sıralanmıştır. Siz de bu istatistikleri kontrol ederek Jax karşısında almanız gereken şampiyonlar ya da bir diğer tabir ile Jax’ın karşısında zayıf olduğu şampiyonlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz