DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:51

Jax İtem Dizilimi – Jax İtem Build

Jax İtem Dizilimi – Jax İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen geliştirici ekibinin sıkı ve istikrarlı çalışması sonucunda LoL oyunu popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Doğru zamanda yapılan yenilikler ve güncellemeler sayesinde hem bünyesinde barındırdığı oyuncuları elinde tutmayı hem de hanesine yeni oyuncular katmayı başarmıştır. İçinde bulundurduğu birbirinden enteresan, birbirinden gizemli yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden enteresan yüzlerce hikâyesi sayesinde büyük bir oyuncu kitlesinin ilgisini odağı olmuştur. Öyle ki main karakterlerini belirlemiş olan oyuncular, bu karakterlerle özdeşleşebilmek için karakterlerin hikâyelerini öğrenmek istemektedir. Bizler de bu noktada devreye girerek hem sizlere oyun içindeki karakterlerin hikâyelerini aktarmaktayız hem de bu karakterlerin oyuncular tarafından kullanılan yaygın item dizilimini anlatmaktayız. Dilerseniz daha fazla uzatmadan Jax İtem Dizilimi – Jax İtem Build başlıklı yazımıza başlayalım. Jax karakterinin kısa hikâyesini ve oyuncular tarafından kullanılan doğru item dizilimini öğrenmek isteyen oyuncuları aşağıya doğru alalım.

Jax

Özel tasarım silahlarıyla tam bir ölüm makinesi olan Jax, yaşadığı bölgede bilinen son silah ustasıdır. İşgal edilen ülkesinden geriye kalanları canı pahasına korumaya yemin eden Jax, karşısına çıkan yaratıkları ezip geçmektedir. Bunu yaparken de yanında durmaya layık olabilecek kadar güçlü ve sadık bir dost aramaktadır. Rakiplerini ezip geçerken aynı zamanda yanında durabilecek kişileri sınamaktadır. Henüz yanında durmaya layık olabilecek kadar iyi ve sadık birine rastlamamıştır.

Jax İtem

Tam bir silah ve dövüş ustası olan Jax doğru item dizilimi sayesinde elinde bulunan özel yapım silahların gücünü ve kendi gücünü iki katına çıkarabilmektedir. Oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular ilk sırada İlahsindiren iteimini kullanmaktadırlar.
  2. Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedirler.
  3. Hemen ardından Mahvolmuş Kralın Kılıcı itemini tercih etmektedirler.
  4. Dördüncü sırada Shojin’in Mızrağı itemini kullanmaktadırlar.
  5. Beşinci sırada Donmuş Yürek itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Ölümün Dansı itemini alan oyucular dizilimi sonlandırmaktadırlar.

Jax İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Şimdiden bol zaferler ve keyifli oyunlar dileriz.