DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:48

Jax Rün S13 – Jax Rün Build

Jax Rün S13 – Jax Rün Build

Lol’ün sevilen karakterlerinden biri de hiç kuşkusuz Jax’tır. Özellikle görünümü ve ilgi çeken hikâyesi onu 140 karakter arasında oldukça güzel bir noktada konumlandırmaktadır. Bunun yanında tercih edilen rünlerinin de oldukça sağlam olması ona olan ilgi ve alakayı da arttırmaktadır. Bu yazımızda ilk olarak Jax’ın ilgi çekici hayat hikâyesinden bahsedeceğiz. Sonrasında ise Jax Rün S13 – Jax Rün Build konusuna değinerek karakter analizi ve rün incelemesinde bulunacağız.

Jax

Jax’ın oyuncular arasında bilinen en önemli özelliği silahlardaki ustalığıdır. Icathia'nın bilinen son silah ustası olarak anılan Jax, Hiçlik'i serbest bırakarak kendi gururunun da kurbanı olmuştur. Büyünün dünyada yükselişi ile beraber tehdit bir kez daha uykusundan uyanmış ve Jax, Icathia'nın son ışığıyla Valoran'da dolaşmaya başlamıştır. Jax ise hiçbir zaman pes etmeyen mizacı ile yanında durabilecek kadar güçlü birini bulma umuduyla savaştığı kişileri analiz etmekte ve onları sınamaktadır.

Jax Rünleri

  1. Jax’ın İsabet bazındaki rününü incelediğimizde kahramanımızın Son Direniş için %99 gibi oldukça güzel bir oranda tercih edildiği görülmektedir.
  2. Aynı şekilde Ölümcül Tempo ise İsabet bazında oyuncular tarafından %91 oranında tercih edilmektedir.
  3. Jax’ın Zafer rünü %93 oranında tercih edilirken Çeviklik özelliği ise %51 seviyesinde bir kabul görmektedir.
  4. Şampiyonumuzu İlham bazında incelediğimizde ise Peksimet Teslimatı’nın oyuncular tarafından %99 oranında kabul gördüğü bilinmektedir.
  5. İlham bazındaki diğer özelliklerden Sihirli Pabuçlar %35’lik bir kabul alırken oyuncular Kozmik Sezgi’yi sadece %33 oranında tercih etmektedir.
  6. Zaman Büken Karışım da tıpkı Kozmik Sezgi gibi oyuncuların %33 oranında tercih ettikleri bir rün olarak akıllara kazınmıştır.

Maddeler halinde hazırlamış olduğumuz Jax Rünleri birçok okuyucumuz tarafından merakla takip edilmekte ve daha da önemlisi onlara oldukça faydalı olmaktadır. Bu oranlar oyuncuların ilgili rünü %kaç oranında tercih ettiklerini gösterdiğinden karşılaşmalarda kullanıcıya bir hayli fayda sağlamaktadır. Ancak rünleri düşük olan ve hatta hiç tercih edilmeyenleri denemek, size bir fayda sağlamayacaktır. Çünkü bunlar zamanında denenmiş ve Jax için başarı sağlanmamış olanlardır.