DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:52

Jayce İtem Dizilimi – Jayce İtem Build

Jayce İtem Dizilimi – Jayce İtem Build

LoL dünya üzerinde en aktif oyuncu kitlesine sahip olan ve moba oyunlarının zirvesinde yer almaktadır. Oyun içerisinde bulunan birbirinden farklı yüzlerce karakter, bu karakterlerin birbirinden farklı oynanış tarzı ve rolleri, aynı zamanda da bu karakterlere ait birbirinden ilginç yüzlerce hikâyesi oyunu daha da ilgi çekici bir hâle getirmektedir. Kendilerine ana karakter belirlemiş olan oyuncular karakterleriyle daha iyi özdeşleşmek için ve karakterlere daha iyi hâkim olabilmek için bu karakterlerin hikâyelerini öğrenmektedirler. Bunun yanında doğru item dizilimini de öğrenmek isteyen oyuncular için birçok yazı hazırlamış bulunmaktayız. Bu yazılardan biri de Jayce İtem Dizilimi – Jayce İtem Build başlıklı yazımızdır. Bu yazımızda siz değerli oyuncuları için Jayce karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin oyuncular tarafından sık sık tercih edilen item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Jayce karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Jayce

Jayce kendisini topraklarını korumak ve geliştirmek için adamıştır. Kendisi hem zeki bir savaşçı hem de bir mucittir. Kendi yapımı olan ve çeşitli silahlara dönüşebilen çekici sayesinde ülkesini korurken düşmanlarını bir böcek gibi ezmek konusunda hiç zorlanmamaktadır. Ülkesinde bir kahraman olarak anılan Jayce, bu ünün kölesi olmuyor ve neredeyse bu övgüleri reddederek yoluna büyük bir hızla devam ediyor.

Jayce İtem

Doğru bir item dizilimi ile gücüne güç katan ve gözünü kan bürüyen Jayce karakterinin oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıda verildiği gibidir. Unutmayın ki bir kahramandan tam performans alabilmek için doğru item dizilimi kullanmalısınız.

  1. Oyuncular ilk olarak Kararma itemini kullanmaktadır.
  2. Sonrasında Lonia Çizmeleri itemini almaktadır.
  3. Hemen ardından Manaveren itemini almaktadır.
  4. Dördüncü sırada Serylda’nın Garezi itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Beşinci sırada Youmuu’nun Hayaletkılıcı itemini tercih etmektedirler.
  6. Son olarak Malmortius’un Ağzı itemini alan oyuncular dizilimin sonuna gelmektedir.

Jayce İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Doğru bir item dizilimi ve doğru bir oynanış tarzı ile tüm karakterler bir şansı hak etmektedir. Keyifli oyunlar dileriz.