DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:21

Kai'sa CT S13 - Kai'sa Counterları S13

Kai'sa CT S13 - Kai'sa Counterları S13

LoL’ün sevilen karakterlerinden biri olan Kai’sa önemli özellikleri ile öne çıkmaktadır. Bu yazımızda oyuncuların tercih ettiği Kai’sa hakkında kısaca bilgi vereceğiz. Kai'sa CT S13 - Kai'sa Counterları S13 konusunu okuduğunuzda bu şampiyonun hangi karakterler karşısında zayıf kaldığını öğrenmiş olacaksınız. Bu da tercihlerinizi bu bağlamda yönlendirmenize ve maçlardan galip çıkmanıza olanak sağlayacak.

Kai'sa

Kai’sa’nın aldığı eşyaların temel yeteneklerini güçlendirdiği İkinci Deri özelliği öne çıkmaktadır. Bu özellik ile yetenekler daha güçlü şekilde donatılmaktadır. Aynı zamanda şampiyonun yakınındaki hedeflere güdümlü ateş gönderdiği Icathia Yaylımı Kai’sa’nın imza hareketlerindendir.

Kai'sa Counterları

  1. Draven: Kai’sa, Draven karşısındaki koridor kazanma oranı %29,61’dir. Bu oldukça düşük bir oran olup şampiyonumuzun Draven karşısında koridor kazanmasının çok zor olduğu görülmektedir. Aynı şekilde maç kazanma oranı da oldukça düşük olup sadece %45,5 seviyesinde kalmıştır.
  2. Kalista: Kai’sa’nın Kalista karşısındaki koridor kazanma oranı %38,54 iken maç kazanma oranı %62,47 olarak hesaplanmıştır. Ancak her iki oran da bu şampiyonun Kalista karşısında yetersiz kaldığına işaret etmektedir.
  3. Samira: Kai’sa’nın Samira karşısındaki koridor kazanma oranı %40,06’dır. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %44,24 olarak hesaplanmıştır. Hem koridor hem de maç kazanma oranı görüldüğü üzere bir hayli düşüktür.
  4. Yasuo: Kai’sa’nın Yasuo karşısındaki koridor kazanma oranı %40,8 seviyesindedir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise biraz daha yüksek olup %57,52 seviyesindedir.
  5. Lucian: Kai’sa’nın Lucian karşısında hesaplanmış olan koridor kazanma oranı %45,03’dür. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise yarıdan biraz daha fazla olup %52,29 seviyesindedir.
  6. Jhin: Kai’sa’nın Jhin karşısındaki koridor kazanma oranı %45,26 iken maç kazanma oranı %46,69 seviyesindedir.
  7. Varus: Şampiyonumuz Varus karşısında ortalama değerde bir koridor kazanma oranına sahip olup bu oran %47,63’dir. Aynı şekilde maç kazanma oranı da ortalamadır ve %45,26 seviyesindedir.

Yukarıdaki listede Kai'sa Counterları sizin için ihtimalleriyle birlikte sıralanmıştır. Bu listeyi kontrol ederek Kai’sa’nın hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz.