DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:50

Kalista İtem Dizilimi – Kalista İtem Build

Kalista İtem Dizilimi – Kalista İtem Build

Dünya çapında en sevilen moba oyunu olan League Of Legends oyunu, çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ en çok oynanan oyunların zirvesinde yer almaktadır. İçinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterler için oluşturulmuş birbirinden farklı yüzlerce hikâye sayesinde oyun severleri bir dipsiz kuyu misali içine çekmektedir. Her karakterin kendine özel oynanış tarzı da büyük bir ilgi çekmektedir. Oyuncular oynamak için seçtikleri karakterlerin hikayelerini ve nasıl oynandığını öğrenmek istemektedirler. Bundan dolayı siz değerli oyuncuları için Kalista İtem Dizilimi – Kalista İtem Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. Bu yazı içinde yüzlerce karakterden yalnızca biri olan Kalista karakterinin hikayesini ve item dizilimini anlatacağız. Unutmayın bir karakterin neler yapabileceğini görmek için doğru itemler ve bunun yanında doğru rünler kullanmak gerekmektedir. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Kalista karakterinin kısa hikayesine ardından da en çok kullanılan itemlere göz atalım.

Kalista

Baştan aşağı kötülük, öfke ve hırstan meydana gelmiş olan Kalista, başkalarının ortadan kaldırmaya korktuğu kişileri bazı istekleri karşısında korkusuzca katletmekte ve bundan büyük bir zevk almaktadır. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Kalista, düşmanlarının ruhların ile beslenen pislik bir yaratıktır. Karşısında durmaya cüret eden kişiler genellikle bu yola son dualarını ederek çıkarlar. Genellikle karşısına çıkan kişilerin canlı olarak kurtulamadığı kulaktan kulağa yayılan ünü arasında geçmektedir. Elinde bulunan mızraklarıyla düşmanlarının hayatlarının büyük bir keyifle sonlandırmaktadır.

Kalista İtem

Doğru bir item dizilimi ile düşmanlarını elinde oyuncak edebilecek güce sahip olan Kalista karakterinin oyuncular tarafından kullanılan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Oyuncular genellikle Ölümsüz Kalkanyay itemini alarak oyunlarına başlamaktadır.
  2. Sonrasında Savaşçı Çizmeleri itemini alan oyuncular oyunlarına bu itemle devam etmektedir.
  3. Daha sonra Guinsoo’nun Hiddeti itemini satın almaktadır.
  4. Ardından Runaan’ın Kasırgası itemini envanterlerine eklemektedir.
  5. Beşinci sırada Aklın Sonu itemini satın alan oyuncular,
  6. Son sırada Mahvolmuş Kralın Kılıcı itemini satın alarak item dizilimini sonlandırmaktadır.

Doğru bir item dizilimi ile bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. Kalista İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir.