DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:48

Kalista Rün S13 - Kalista Rün Build

Kalista Rün S13 - Kalista Rün Build

League Of Legends dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. Oyunun bu denli sevilen bir oyun olmasında en büyük etken karakterlerin özellikleri ve rünleridir. Rünlerin çok fazla tercih edilmesi, o karakterin de tutulan bir karakter olduğuna bariz bir örnektir. Bu karakterlerden biri de Kalista karakteridir. Bu yazımızın konusunu Kalista karakterinin rünleri, bu rünlerin hangi oranda tercih edildiği oluşturuyor. Kalista Rün S13 - Kalista Rün Build sizlere bu şampiyonu seçmede yol gösterecektir. Bu bilgiler ışığında şampiyonunuzu seçebilir, oyunda rakiplerinize karşı üstünlüğünüzü daha bilinçli kurabilir ve oyun zevkinizi artırabilirsiniz.

Kalista

Kalista intikam hırsıyla ve öfkeyle dolu bir şampiyondur. Çağırıldığı zaman da Gölge Adalar'dan çıkıp gelir ve hainleri intikam hırsıyla avlar. İhanete uğrayanlar kan revan içinde kalsa da sadece kendine ruhlarıyla ödeme yapabilecek olanları seçmektedir. Gazabı üzerine çökenler ise son dualarını etmeliler, çünkü Kalista onlara acımayacak. Kalista ruh söken, acımasız bir şampiyondur. Mızrağını hedefe saplar ve bu mızraklar soğuk bir alevle bezelidir.

Kalista Rünleri

  1. Kalista'nın isabet bazında en fazla seçilen rünü %100 oranında seçilen ölümcül tempodur. Tüm bazlarda en çok bu rün seçilir. Sonrasında %91'lik tercih oranıyla çeviklik gelir. Zafer rünü ise %85 oranında tercih edilir.
  2. %49'luk oranla seçilen son direniş rünü ve %31 oranında tercih edilen son darbe rünü ise diğerlerine nazaran çok daha az tercih edilir.
  3. Hakimiyet bazında ise en fazla seçilen rün %96 oranıyla hazine avcısıdır.
  4. Diğer rünler ise %62'lik tercih ile kan tadı ve çok daha az tercih edilen %26'lık oranıyla gözyuvarı koleksiyonudur.

Bu verilerle Kalista için ortalama bir şampiyon diyebiliriz. Ancak bazı rünleri oldukça yüksek oranda tercih edilir. Kalista Rünleri sizlere karakter seçiminde oldukça fayda sağlayacaktır. Sizler de seçimlerinizi yaparken karakterlerin rünlerinin ne olduğuna ve ne kadar oranda tercih edildiğine mutlaka bakmalı, bu veriler ışığında karar vermelisiniz. Bu size oyunda başarı getirecektir. Ancak bu başarıda sizin oyunu nasıl oynadığınız da oldukça etkilidir.