DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:50

Karma İtem Dizilimi – Karma İtem Build

Karma İtem Dizilimi – Karma İtem Build

Dünya üzerinde en popüler moba strateji oyunu olan League Of Legends oyunu, çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ bu popülerliğini korumaktadır. Yapmış olduğu güncellemeler ve yenilikler sayesinde mevcut olan oyuncu kitlesini korumanın yanı sıra bünyesine yeni oyuncular da katmaktadır. İçinde barındırmış olduğu birbirinden farklı, birbirinden esrarengiz karakterler ve bu karakterlerin hikâyeleri sayesinde oyuncu kitlelerinin merakını uyandırmaktadır. Barındırmış olduğu karakterlerin hikâyeleri merak eden oyuncular özellikle ana kahramanlarının hikayelerini öğrenmek için oldukça heveslilerdir. Biz de, siz değerli oyuncuların bu arayışını kolaylaştırmak adına bu karakterlerin kısa hikâyelerini anlatmaktayız. Bugün ki Karma İtem Dizilimi – Karma İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Karma karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru item dizilimini anlatmak istedik. Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeden Karma karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Karma

İnanmış olduğu gelenekleri oldukça iyi temsil edebilen Karma, boyutlar arası gezintiye çıkan bir ruhun sonunda beden bulmuş hâlidir. Gezmiş olduğu boyutlarda görmüş olduğu kötülüklere karşı halkını hazırlayan ve koruyan Karma, sahip olduğu sonsuz güç sayesinde halkının taktirini toplamakta hiç zorlanmamaktadır. Karşısında durmayı planlayan tek tük varlıklar olsa da Karma genellikle çevresinde bulunan yaratıklar tarafından sevilmektedir ve aynı zamanda saygı duyulmaktadır. Elinde bulunan gücünü zorunda kalmadığı sürece kötülük için kullanmamaktadır. Genellikle yaşamış olduğu çevrenin iyiliğini düşünen Karma, karşısına çıkan yaratıkları yok etmekten de hiç çekinmemektedir.

Karma İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde düşmanlarını bir çocuk oyuncağı hâline getirebilen Karma karakterinin oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir. Sıralamayı takip etmeniz önerilir.

  1. Oyuncular genellikle Gerçek Buz Parçası itemini satın alarak oyunlarına başlamaktadır.
  2. Sonrasında Lonia Çizmeleri itemini satın almayı tercih etmektedir.
  3. Hemen ardından Shurelya’nın Savaş Şarkısı itemini satın alan oyuncular,
  4. Kimyasal Çürütücü itemini satın alarak oyunlarına devam etmektedir.
  5. Daha sonra Akan Su Asası itemini satın almaktadır.
  6. Son olarak Kızgın Buhurdanlık itemini satın alan oyuncular item dizilimini sonlandırmaktadır.