DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:47

Karma Rün S13 – Karma Rün Build

 Karma Rün S13 – Karma Rün Build

Lol’ün en sevilen karakterlerinden biri olan Karma, gerek hikâyesi gerekse karakter özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Hal böyle olunca şampiyonun counterları ve rünleri de bir hayli popüler hale gelmiş durumdadır. Biz de bu yazımızda sizlere son zamanlarda sıklıkla merak edilen ve forumlarda sıkça konusu açılan Karma Rün S13 – Karma Rün Build konusundan bahsedeceğiz. Karakterin hangi rünleri daha sık tercih edilmekte hangileri oyuncuların ilgisini çekmemekte bu yazımızı okuyan bir Lol oyuncusu tüm bilgileri öğrenmiş olacaktır.

Karma

Oyunda kahramanımızın hikâyesine göre hiçbir fani Ionia'nın ruhani geleneklerini Karma'dan daha iyi temsil edemeyeceği iddia edilmektedir. Pek çok defa hayata dönen ve her yaşamında anılarını bir sonrakine taşımayı başaran kadim bir ruhun vücut bulmuş son hali olarak karşımıza çıkan Karma, bu birikimi ile birlikte halkı için ruhani bir meşale görevi yürütmektedir. Zor zamanlarında eşsiz şifa yetisiyle halkının imdadına yetişen Karma’nın çok az kişinin akıl erdirebildiği bir güçle takdis edilmiş büyü becerisi bulunmaktadır. Bu beceriyi çok nadiren de olsa düşmanı yıkım için kullandığı görülmektedir. Nadir kullanma sebebi ise ülkesini çok sevmesi ve bu gücün her şeyden çok değer verdiği ülkesi için ağır sonuçlar doğurabilecek olmasıdır.

Karma Rünleri

  1. Karma rünlerini Büyücülük bazında incelediğimizde Kızart özelliğinin oyuncular tarafından %99’luk bir oranla tercih edildiğini görüyoruz.
  2. Aynı şampiyonun Büyücülük bazında Bulut Pelerini %72 oranla, Sihirli Yıldız ise %65’lik bir oranla oyuncular arasında tercih edilmektedir.
  3. Şampiyonumuzun Mutlak Odak rünü ise oyuncular tarafından %51 oranında tercih edilmektedir.
  4. Karma’nın İlham bazında yer alan Peksimet Teslimatı rünü %97 oranında seçilmektedir.
  5. Aynı şampiyonun İlham bazındaki Kozmik Sezgi rünü ise %76’lık bir tercih oranına sahiptir.

Bu yazımızda sizlere Karma rünleriyle ilgili kısa bir değerlendirme yazısı yazdık. Bu kahramanın rünleri görüldüğü üzere daha çok Büyücülük ve İlham bazında öne çıkmaktadır. Özellikle Büyücülük bazında rünlerin oyuncular tarafından çok sık tercih edilmesi, Karma’nın ne denli güvenilir bir kahraman olduğunu da gözler önüne sermektedir.