DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:27

Kassadin CT S13 - Kassadin Counterları S13

Kassadin CT S13 - Kassadin Counterları S13

LoL’ün en sevilen karakterlerinden biri de hiç kuşkusuz Kassadin’dir. Bu karakterin hangi şampiyonlar karşısında zayıf hangileri karşısında güçlü olduğu ise oyuncuların merak ettiği konulardandır. Oyunu oynayan kişi karşısında Kassadin varsa hangi şampiyonla mücadele etmesi gerektiğini güzelce araştırmalı ve oyuncusunu bu bağlamda seçmelidir. Burada hem koridor kazanma oranı hem de maç kazanma oranı oldukça önem arz etmektedir. Biz de bu yüzden Kassadin CT S13 - Kassadin Counterları S13 hakkında bir yazı hazırlayarak seçilebilecek şampiyonlar hakkında fikir sahibi olmanızı sağlamak istedik. Yazımızın devamında Kassadin karakterinin karşısında zayıf olduğu şampiyonlara yer vererek oranları sizlerle paylaşacağız. Yani bu yazımızı okumayı bitirdiğinizde Kassadin’in karşısında olan şampiyonun yüzde kaç ihtimalle koridor kazanma ve maç kazanma oranına sahip olduğunu biliyor olacaksınız.

Kassadin

Kassadin, oyuncular arasında oldukça popüler bir şampiyondur. Özellikle daha az büyü hasarı aldığı hiçlik taşı ve büyü hasarını soğuran hiçlik küresi en önemli özellikleri arasındadır. Ayrıca rakipleri yavaşlattığı güç darbesi de oyuncuların sık başvurduğu yöntemlerden biridir.

Kassadin Counterları

  1. Zed: Kassadin’in Zed karşısında koridor kazanma oranı %22,31’dir. Aynı şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %54,59 olarak hesaplanmıştır.
  2. Talon: Kassadin, Talon karşısında %27,15 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu oran maç kazanma ihtimali dikkate aldığında ise oldukça yükselmektedir. Kassadin’in Talon karşısında maç kazanma oranı %53,39’dur.
  3. Orianna: Kassadin’n Orianna karşısında koridor kazanma oranı %29,71’dir. Aynı şampiyon karşısında hesaplanan maç kazanma oranı ise yarı yarıyadan biraz fazla olup %52,17’dir.
  4. Yasuo: Kassadin’in Yasuo karşısındaki koridor kazanma oranı %32,54’dür. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %47,19’dur.
  5. Yone: Kassadin, Yone karşısında %34,26’lük bir koridor kazanma oranına sahipken bu oran maç kazanma da %42,59’dur.
  6. Lux: Kassadin’in Lux karşısındaki koridor kazanma oranı %35,44 iken maç kazanma oranı %49,79’dur.
  7. Corki: Kassadin’in Corki karşısında %35,71 olan koridor kazanma oranı maç kazanma da %51,79’e yükselmektedir.

Bu yazımızda sizlere Kassadin Counterları hakkında önemli bilgiler verdik. Yukarıdaki maddeleri kontrol ederek Kassadin’in karşısında zayıf olduğu şampiyonları analiz edebilirsiniz.