DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:46

Katarina Rün S13 - Katarina Rün Build

Katarina Rün S13 - Katarina Rün Build

League Of Legends oyunu, içinde bulundurduğu karakterler ile de oldukça beğenilen ve sevilen bir oyun olmuştur. Karakterlerin farklı ve çeşitli yetenekleri, oyunculara bir çeşit de sunuyor. Oyun aynı zamanda çok güçlü karakterlere de yer vermiştir. Bu karakterlerden biri de Katarina'dır. Şampiyonumuz oldukça kuvvetlidir ve rakibin korkulu rüyasıdır. Aynı zamanda rünleri de çok sayıda oyuncu tarafından fazlaca kullanılır. Katarina'nın sahip olduğu rünler, oyuncular tarafından çok merak edilmektedir. Bu yazıda sizlere Katarina'nın rünlerini anlatacağız. Katarina Rün S13 - Katarina Rün Build yazımız bu konuda merakı giderecektir.

Katarina

Kesin hükümlü ve ölümcül saldırıları olan şampiyonumuz, üst düzey bir Noxus suikastçısıdır. General Du Couteau'nun en büyük kızıdır ve düşmanlarını bir solukta katleder. Yeteneklerini de duymayan kimse kalmamıştır. Çok hırslıdır. Bundan dolayı sıkıca korunan düşmanlarının peşine düşmekten bile hiç çekinmiyor. Kendi müttefiklerini tehlikeye atsa bile bu savaşı veriyor. Bıçaklarını fırtına gibi kullanan şampiyonumuz görevini mutlaka yerine getiriyor. Oyunun en gözü kara şampiyonlarından biridir.

Katarina Rünleri

  1. Gerçek bir şampiyon olan Katarina'nın bütün rünleri en yüksek oranda kullanılıyor. Hakimiyet bazında da isabet bazında da tüm rünleri %100 tercih oranıyla kullanılıyor.
  2. Bu rünlerin başında elektrik ver rünü yer alır. %100 oranın ilk rünü budur. Sonrasında ani darbe ve gözyuvarı koleksiyonu gelir. Bu rünler de yine %100 oranında tercih edilir.
  3. Son hakimiyet bazlı rünü ise hazine avcısıdır ve yine %100 oranında tercih edilir.
  4. İsabet bazındaki rünleri ise yine %100 tercih oranıyla zafer ve son darbe rünüdür.

Görüldüğü üzere Katarina üst düzey bir çardır. Rünlerine yoğun ilgi vardır. Gözü kara şampiyonumuza, kullanıcılar tarafından da hakkı verilmiştir. Katarina size oyunda büyük bir başarı getirecektir. Tüm veriler bu şampiyonun ne kadar başarılı olacağı hakkında bize fikir veriyor. Ancak unutulmamalıdır ki sizin oynayış tarzınız ve oynayış kaliteniz de başarıda belirleyici olacaktır. Katarina Rünleri yazımız size bu heronun rünleri hakkında ve alabileceğiniz başarı hakkında yol gösterici olacaktır.